DA_mødları_çok_iyi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Selam, HP- Victus ( HP resmi) cihazımdaki depolama arttırma seçeneklerini öğrenmek istiyorum, nereden bakabilirim?
Sitesinde göremedim slot sayısını. İçini açıp bakmanız gerekiyor.Selam, HP- Victus ( HP resmi) cihazımdaki depolama arttırma seçeneklerini öğrenmek istiyorum, nereden bakabilirim?
Teknik destek size bilgi verecektir hpde var mı bilmiyorum ama site üzerinden kodu girerekte arattırabilirsinizSelam, HP- Victus ( HP resmi) cihazımdaki depolama arttırma seçeneklerini öğrenmek istiyorum, nereden bakabilirim?
Bende 2 m2 var diye biliyorum ancak gb sınırı ne kadar onu merak ediyorum önceki lenovomda 512gb tı ve çok sıkıntı idi.Yanılmıyorsam 2 tane M.2 SSD yuvası var onda.
Teknik destek size bilgi verecektir hpde var mı bilmiyorum ama site üzerinden kodu girerekte arattırabilirsiniz
Müşteri hizmetleri her zaman doğruyu bilmiyorlar ama haberiniz olsun en azından benimkiler bilememişti
Destek şuan aktif olsa sorucam SSD bakıyorum şuanda alıcam uyumlu falan olmayacak diye alamıyorum .HP desteğe sorabilirsin. Hepsiburada üzerinden bile cevap veriyorlar.
2 TB destekler en kötü ya, bu devirde 512 GB gibi sınırlar olmaz herhalde.Bende 2 m2 var diye biliyorum ancak gb sınırı ne kadar onu merak ediyorum önceki lenovomda 512gb tı ve çok sıkıntı idi.
Destek şuan aktif olsa sorucam SSD bakıyorum şuanda alıcam uyumlu falan olmayacak diye alamıyorum .
Hocam 2x8 bunun rami, boş ram slotu yok. Bir adet M2 slotu var ama onun kapasite sınırı kaç gb onu arıyorum.1 adet boş m2 ssd yuvası ve 1 adet boş ram yuvası var.
Eski Lenovom 512 likti 1650'li li bir cihaz eskide sayılmaz çok, 2tb ise harika olur ama boyut vs de öğrenmek lazım müşteri temsilcisini bekliyicez anlaşılan .2 TB destekler en kötü ya, bu devirde 512 GB gibi sınırlar olmaz herhalde.
Hocam tam model neydi?Hocam 2x8 bunun rami, boş ram slotu yok. Bir adet M2 slotu var ama onun kapasite sınırı kaç gb onu arıyorum.
Eski Lenovom 512 likti 1650'li li bir cihaz eskide sayılmaz çok, 2tb ise harika olur ama boyut vs de öğrenmek lazım müşteri temsilcisini bekliyicez anlaşılan .
Hocam ilk mesajda linkleri ekledim ama yine de yazayım:Hocam tam model neydi?
Hocam açsam kaç gb destekliyor pcı-e sürümü kaç vs bunlarda sıkıntı.En sağlıklısı mailin cevabını beklemek eğer laptopu açamıyorsanız
Ryzen 5000 serisi laptoplarda GALİBA yoktu.Hocam ilk mesajda linkleri ekledim ama yine de yazayım:
Victus by HP Laptop 16-e0072nt (68P41EA)
Hocam açsam kaç gb destekliyor pcı-e sürümü kaç vs bunlarda sıkıntı.
@Mehmet Yılmaz Hocam laptoplarda pcı-e 4.0 oluyor mu?