Neler Yeni

Laptopumu Kaça Satarım?

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
aynen öyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

E o zaman neden fikrimizi istiyorsun gir ne kadara satacaksan sat hem soruyosun hem laf ediyorsun
Ben sormadım zaten iban at göz doktoru paranı vereceğim
Senin yaşını yanlış tahmin etmiş olamaz mıyım davranuşlardan dolayı al sana bruh

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Senin yaşını yanlış tahmin etmiş olamaz mıyım davranuşlardan dolayı al sana bruh
? Bunun neresi bruh
Tahmin yeteneğin yoksa yeteneksiz olduğun işe girişme o zaman dostum.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
? Bunun neresi bruh
Tahmin yeteneğin yoksa yeteneksiz olduğun işe girişme o zaman dostum.
Sen de boş konuşma salıyorum artık konuyu boş insanlar dolmaya devam edecek

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Sen de boş konuşma salıyorum artık konuyu boş insanlar dolmaya devam edecek
Yaşın 19, benden büyüksün ama sana o kadar acıyorum ki. Bence foruma ara ver ve biraz kitap oku. Kültürlen, bilgilen. Kelime bilgin aşırı yetersiz. Konuşacağın kelimeler bitince hemen "boş insan" gibi aşağılayıcı olan kelimeler kullanarak hakaret ediyorsun.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Yaşın 19, benden büyüksün ama sana o kadar acıyorum ki. Bence foruma ara ver ve biraz kitap oku. Kültürlen, bilgilen. Kelime bilgin aşırı yetersiz. Konuşacağın kelimeler bitince hemen "boş insan" gibi aşağılayıcı olan kelimeler kullanarak hakaret ediyorsun.
Okuduğum kitap sayısı en az 3 katındır bilip bilmeden sallıyorsun mesajlara yetişmeye çalışıyorum ondan noktalama kurallarına dikkat etmiyorum eğer çok istersen kütüphanemi gösterbilirim ayrıca seni anlamak için pek Türkçe bilmeme gerek yok tek kelime boşsun

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Okuduğum kitap sayısı en az 3 katındır bilip bilmeden sallıyorsun mesajlara yetişmeye çalışıyorum ondan noktalama kurallarına dikkat etmiyorum eğer çok istersen kütüphanemi gösterbilirim seni anlatmak için pek tükçe
Yine saçma tahmin yeteneğin ortaya çıkmış. Kesin 3 kat olayı da benim yaşım kadar sahibinden hesabın olması kadar doğrudur.
mesajlara yetişmeye çalışıyorum ondan noktalama kurallarına dikkat etmiyorum
Güzel bahane ben inandım(!).
seni anlatmak için pek tükçe
Mevzu sadece Noktalama kurallarını bilmemen değil. Cümlen bile yok ortada.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Okuduğum kitap sayısı en az 3 katındır bilip bilmeden sallıyorsun mesajlara yetişmeye çalışıyorum ondan noktalama kurallarına dikkat etmiyorum eğer çok istersen kütüphanemi gösterbilirim ayrıca seni anlamak için pek Türkçe bilmeme gerek yok tek kelime boşsun
Yine saçma tahmin yeteneğin ortaya çıkmış. Kesin 3 kat olayı da benim yaşım kadar sahibinden hesabın olması kadar doğrudur.

Güzel bahane ben inandım(!).

Mevzu sadece Noktalama kurallarını bilmemen değil. Cümlen bile yok ortada.
Sana yetişeceğim derken telefondan yazdığım için sıkıntı oluyor elim çarptığı için cevap yaza bastım sana mı hesap vereceğim gir profilime bak aynı anda kaç konudayım tek kelime boşsun

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Sana yetişeceğim derken telefondan yazdığım için sıkıntı oluyor elim çarptığı için cevap yaza bastım sana mı hesap vereceğim gir profilime bak aynı anda kaç konudayım tek kelime boşsun
Sen dolusun da ne oluyor?
Hakaret etme dışında bir yeteneği olmayan, bir o kadar da bilgisiz bir kişisin. Pehhh

Polifonix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Orhan Düven
25 yaşında bir mühendis abiniz olarak sizlere sormak istedim fakat kendi aranızda kavga etmekten öteye geçemediniz.Yine de teşekkür ederim cevaplarınız için.

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
Emre
ben forumda sordum 3.5-4 dediler. 4800 sattım forumdakiler alıcı gözüyle bakıp ucuz söylüyo her zaman malın ederini bilmeden yorum yapıyolar söyliyim ben. En iyisi sitelerde benzer ilan araştırmak ki ben ucuza bile verdim.
1-2 kişiye göre yargılamayın genele bakın farkedeceksiniz.Bilgili kişiler yorum yapacaktır, saniyesinde yanıt beklemeyin.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Uygunsuz davranış
Sen dolusun da ne oluyor?
Hakaret etme dışında bir yeteneği olmayan, bir o kadar da bilgisiz bir kişisin. Pehhh
Sen de bu forumdaki en boş en dikkate alınmayacak en bilgisiz hayatında 2. el satışı yapmamış birilerdensin kendini kibirli gören gereksiz bir insansın hadi görüşürüz yoksayıldın

Top Bottom