Laptopumu upgrade etmeli miyim ?

Reaksiyon skoru
45
https://www.vatanbilgisayar.com/asu...d-2gb-15-6-w10-notebook.html#urun-ozellikleri Merhabalar 4 yıl önce bu bilgisayarı almıştım ilk aldığımda çok iyiydi tabi o zamanlar minecraft oynuyorduk birazcık büyüyünce oynadığım oyunlar değişti ve örneğin Valorant oynarken 45 fps üstü alamıyorum tabi bilgisayarın termal macunu da kurudu yenisini süreceğim bu hafta içinde ancak işlemci veya ekran kartını değiştirmeme gerek var mıdır ya da gidip yenisini almak daha mı mantıklı olur (valorantı en düşük ayarlarda oynuyorum).

https://www.vatanbilgisayar.com/asu...D-2gb-15-6-w10-notebook.html#urun-ozellikleri Merhabalar 4 yıl önce bu bilgisayarı almıştım ilk aldığımda çok iyiydi tabi o zamanlar minecraft oynuyorduk birazcık büyüyünce oynadığım oyunlar değişti ve örneğin Valorant oynarken 45 fps üstü alamıyorum tabi bilgisayarın termal macunu da kurudu yenisini süreceğim bu hafta içinde ancak işlemci veya ekran kartını değiştirmeme gerek var mıdır ya da gidip yenisini almak daha mı mantıklı olur (valorantı en düşük ayarlarda oynuyorum).
Bütçen Nedir?

Hocam laptopda upgrade diye bir şey söz konusu değil.Anca ram yada hdd&ssd takarsınız.Bence elinizdekini satıp üstüne para koyarak zevkinize göre laptop veya masaüstü alın.Saygılar......

Bütçen Nedir?
Hiç bi fikrim yok 😅 ama önerebileceğiniz bir şeyler varsa çekinmeyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam laptopda upgrade diye bir şey söz konusu değil.Anca RAM yada HDD&SSD takarsınız.Bence elinizdekini satıp üstüne para koyarak zevkinize göre laptop veya masaüstü alın.Saygılar......
Aslında ben kendime zaten hatrı sayılır bir sistem topladım ve sipariş ettim asıl sorun kardeşimin gelip de “abi ben de oynayabilir miyim “ demesi bunun olmaması için laptopu biraz daha iyi yapmaya çalışıyordum zaten sadece valorant ve lol oynuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,168
Üyeler
188,890
Son üye
bonoboea
Geri