Neler Yeni

Laptopumun ana ekranı sıfırlandı

Egetera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ege sarsilmaz
Öncelikle merhaba benim eski bir laptopum var ve geçenlerde steam indirdim ama steam habire güncelleniyor yazısında kalıyordu ve en sonunda
Tam hatırlayamadığım bir yazı çıktı ve çözümüne baktığım da C den steam dosyasını silip bilgisayarı yeniden başlatın diyordu ve oldu yaptım ama 1 2 saat sonra laptopu yeniden açtığımda fixing c diye bir yazı çıktı ve hep atladım onu önemsizdir diye bugünde performans ödevim olduğundan slaytları için kullanıyordum ve yanlışlıkla laptopu kapattım fakat açtığımda masaüstümdeki her şey silinmişti ama arama çubuğuna yazdığımda hepsi gözüküyor ilk başta umursamadım ama ne arka planı değiştirebiliyorum ne de eski masaüstüm yerine geliyor bilgisayarı yeniden başlattım şuan fixing c stage 2 ekranında ne yapmalıyım %82 de kaldı lütfen yardım edin acil ödevimi cumaya kadar yetiştirmem gerekli.

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
Öncelikle merhaba benim eski bir laptopum var ve geçenlerde steam indirdim ama steam habire güncelleniyor yazısında kalıyordu ve en sonunda
Tam hatırlayamadığım bir yazı çıktı ve çözümüne baktığım da C den steam dosyasını silip bilgisayarı yeniden başlatın diyordu ve oldu yaptım ama 1 2 saat sonra laptopu yeniden açtığımda fixing c diye bir yazı çıktı ve hep atladım onu önemsizdir diye bugünde performans ödevim olduğundan slaytları için kullanıyordum ve yanlışlıkla laptopu kapattım fakat açtığımda masaüstümdeki her şey silinmişti ama arama çubuğuna yazdığımda hepsi gözüküyor ilk başta umursamadım ama ne arka planı değiştirebiliyorum ne de eski masaüstüm yerine geliyor bilgisayarı yeniden başlattım şuan fixing c stage 2 ekranında ne yapmalıyım %82 de kaldı lütfen yardım edin acil ödevimi cumaya kadar yetiştirmem gerekli.
@FPU/CACHE
Hdd gidik sanki

Egetera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ege sarsilmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şöyleki hdd hatası bayadır alıyordum yaklaşık 1 yıldır ama sorun olmuyordu windows açılırken çıkıyordu sadece ablamda kullanıyor çok olmasada hdd değiştirmeden kullanmamın imkanı varmı ya da benim steamın dosyasını silmemle alakası varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birkere daha aynısı olmuştu anlamadığım bir şekilde pc yi kapadım ertesi gün girdiğimde düzelmişti aynısı deneyeceğim büyük ihtimal düzelmez ama yapacağım bir şey yok arama çubuğuna yazdığımda uygulamalar çıkıyor giriliyor ama bu bilgisayardan girince içinde gözükmüyor ve 1tb hdd var eskisi gibi dolu gözüküyor ama tıklayınc bu dosya boş diyor
Uygulamalar ve dosyalar duruyor ama oturum benim oturumum değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanki yeni oturum açmışım gibi

Son düzenleme:

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
HDD'nin kafa uçmuş olabilir. CrystalDiskInfo değerlerini atın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,083
Üyeler
166,877
Son üye
Aktörabi
Top Bottom