Sasuke
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 209
işlemci olarak max ne desteklerAnkartınız ddr3 max desteklediği ram frekansı 1600 olması lazım yada intelin sitesinden i5 3210m cpu yazıp özelliklerinden kaç mhz desteklediği yazar bu sisteme max ekran kartı gtx 1050 gider üstü bu sistemde dar boğaz yapar işlemcin çok zayıf kalabilir ekran kartının yanında.
Baktım en fazla 1600 mhz ram destekliyor.
Ddr3 3. Nesil sonrasını desteklemiyor zaten işlemcini kullan geç. Ne alırsan al zaten darboğaz yaşarsın.işlemci olarak max ne destekler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bi gtx 950 alirim ya 2. El yada bit pazarindan calisanini bulabilirsem
Harici ekran karti alip wifi kartinin yerine takacam. Benim pcdeki islemci degisebiliyor direk yapisik degil vidasi var onu biraz cevirince saliyor islemciyiÇoğu laptopta işlemci ve ekran kartı değiştiremezsin.
anladım hocamHarici ekran karti alip wifi kartinin yerine takacam. Benim pcdeki islemci degisebiliyor direk yapisik degil vidasi var onu biraz cevirince saliyor islemciyi
i7 3630QM takabilirsiniz. GPU olarak GTX 950, R7 250 gibi kartlara bakabilirsiniz ama bu laptoba para harcamak yerine paranız var ise yeni laptop almanızı öneririm.işlemci olarak max ne destekler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bi gtx 950 alirim ya 2. El yada bit pazarindan calisanini bulabilirsem
www.cpu-world.com