Laptopumun Anakartı Hangi İşlemciyi Ve Ekran Kartını Destekler

Sasuke

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
209
IMG-20230506-WA0028.jpg
IMG-20230506-WA0027.jpg
IMG-20230506-WA0026.jpg
IMG-20230506-WA0025.jpg

IMG-20230506-WA0024.jpg
benim samsung laptopun ekran kartı bozuldu da harici ekran kartı alıp wifi ksrtinin oldugu yerden baglamak istiyorum bu anakartima en fazla hangi ekran kartı ve işlemci baglanabilir. Bide ileride ramini yukseltebilirim bildigim kadariyla 8gb destekliyor ama kac mhz destekliyor bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirm

Ankartınız ddr3 max desteklediği ram frekansı 1600 olması lazım yada intelin sitesinden i5 3210m cpu yazıp özelliklerinden kaç mhz desteklediği yazar bu sisteme max ekran kartı gtx 1050 gider üstü bu sistemde dar boğaz yapar işlemcin çok zayıf kalabilir ekran kartının yanında.

Baktım en fazla 1600 mhz ram destekliyor.

Ankartınız ddr3 max desteklediği ram frekansı 1600 olması lazım yada intelin sitesinden i5 3210m cpu yazıp özelliklerinden kaç mhz desteklediği yazar bu sisteme max ekran kartı gtx 1050 gider üstü bu sistemde dar boğaz yapar işlemcin çok zayıf kalabilir ekran kartının yanında.

Baktım en fazla 1600 mhz ram destekliyor.
işlemci olarak max ne destekler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bi gtx 950 alirim ya 2. El yada bit pazarindan calisanini bulabilirsem

Ölü laptopu upgrade edene kadar yenisini al.

Ddr3 3. Nesil sonrasını desteklemiyor zaten işlemcini kullan geç. Ne alırsan al zaten darboğaz yaşarsın.

Çoğu laptopta işlemci ve ekran kartı değiştiremezsin.

Çoğu laptopta işlemci ve ekran kartı değiştiremezsin.
Harici ekran karti alip wifi kartinin yerine takacam. Benim pcdeki islemci degisebiliyor direk yapisik degil vidasi var onu biraz cevirince saliyor islemciyi

Harici ekran karti alip wifi kartinin yerine takacam. Benim pcdeki islemci degisebiliyor direk yapisik degil vidasi var onu biraz cevirince saliyor islemciyi
anladım hocam

i7 3630QM takabilirsiniz. GPU olarak GTX 950, R7 250 gibi kartlara bakabilirsiniz ama bu laptoba para harcamak yerine paranız var ise yeni laptop almanızı öneririm.

Sizin onerileriniz varmidir şu işlemciyi ve şu ekran kartini al birbirine daha uyumlu olur gibisinden bide laptopda masaustundeki gibi bios guncelleme oluyormu benim laptopa hic bios guncellemesi yapmadik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,401
Üyeler
185,092
Son üye
monopol34
Geri