Neler Yeni

Laptopumun nasıl soğutmasını güçlendirebilirim

Yavuz KAYIŞ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Yavuz KAYIŞ
HP bs 008 nt 1600₺ aldım ilk başlarda hiç sıkıntısız cs oynatırken şimdi fazla ısınıyor altına soğutucu aldım vakum da aldım fakat bunları taşımak istemiyorum içindeki iki tane bakır boru ve bir fan var bu içindeki soğutucuyu değiştirebilir miyim veya nasıl yükseltebilirim

NespaY

80+ Silver
HP bs 008 nt 1600₺ aldım ilk başlarda hiç sıkıntısız cs oynatırken şimdi fazla ısınıyor altına soğutucu aldım vakum da aldım fakat bunları taşımak istemiyorum içindeki iki tane bakır boru ve bir fan var bu içindeki soğutucuyu değiştirebilir miyim veya nasıl yükseltebilirim
Altına buz koyarak yapılabilir, fakat önlemini alman lazım sıvı sıkıntısı olmaması için.

Yavuz KAYIŞ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Yavuz KAYIŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Altına buz koyarak yapılabilir, fakat önlemini alman lazım sıvı sıkıntısı olmaması için.
Cevap için teşekkürler fakat içindeki soğutma sistemini değiştirmek istedim buz koymak biraz ahmaklık olur

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Mümkünse laptopun altının değidği yer boş veya delikli olsun ki hava ordan çıksın. Ve var mı bilmiyorum ama sıcak havayı alıp dışarıya atan laptop soğutucusu alın. Veya termal macun değişimi yapın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mümkünse laptopun altının değidği yer boş veya delikli olsun ki hava ordan çıksın. Ve var mı bilmiyorum ama sıcak havayı alıp dışarıya atan laptop soğutucusu alın. Veya termal macun değişimi yapın.
Bir de olasığı düşük ama işlemcinin fanı değiştirilebilir. Mesela şunla:

Yavuz KAYIŞ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Yavuz KAYIŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de olasığı düşük ama işlemcinin fanı değiştirilebilir. Mesela şunla:

Uyar mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,652
Üyeler
163,532
Son üye
rallikq