Yardım Laptopumun neden yavaş olduğunu anlayamıyorum.

Şöyle anlatayım, bilgisayarımda discord açıkken dizi izleyince bile kasmaya başladı. Kilit nokta şu, en çok kastığı zamanlar pc uyku modundan çıkınca oluyor. Sıcaklık kontrolü yapmıyorum ve nasıl yapacağımı da bilmiyorum.

Attım.

Atıyorum,

Atıyorum,
CPUID HWMonitor uygulamasını kullanın. Sıcaklık değerlerine erişebilirsiniz. Bilgisayarınız kasarken bundan bi kontrol edip sonuçları tekrar atar mısınız?

Ssd diskiniz büyük oranda dolu ise yavaşlama olabilir. Sağlığı düşük ise ondan kaynaklı olabilir. Disk sağlığı ve hızını kontrol ediniz. Macun ve fan bakımları yapmanızı temiz bir kurulum sonrası sorunsuz kullanacağınızı düşünüyorum.
Disk sağlığı ve hızını kontrol etmeyi nasıl yapabilirim? Ssd çok dolu değil, taze formatlı iken bile kasıyor zaman zaman zaten maalesef, sorun ondan kaynaklı değildir diye düşünüyorum.

CPU neden 0,8 ghz
Bilmiyorum, anormal bir durum mu bu? Çok bilgisizim ya :D

CPUID HWMonitor uygulamasını kullanın. Sıcaklık değerlerine erişebilirsiniz. Bilgisayarınız kasarken bundan bi kontrol edip sonuçları tekrar atar mısınız?
Kastığında bakıp atarım tabii ki. Teşekkürler.
görev yöneticisinden performans sekemsine girip işlemcinin ss ini atabilirmisin
Atıyorum,

Ekler

• cpu.png
    cpu.png
    41.4 KB · Hit: 46
Disk sağlığı ve hızını kontrol etmeyi nasıl yapabilirim? Ssd çok dolu değil, taze formatlı iken bile kasıyor zaman zaman zaten maalesef, sorun ondan kaynaklı değildir diye düşünüyorum.

Bilmiyorum, anormal bir durum mu bu? Çok bilgisizim ya :D

Kastığında bakıp atarım tabii ki. Teşekkürler.

Atıyorum,
Anormal bir durum. Batarya takılı mı cihazın? Ayrıca prize de bağlıya prizden çekip tekrar takar mısın

Anormal bir durum. Batarya takılı mı cihazın? Ayrıca prize de bağlıya prizden çekip tekrar takar mısın
Batarya takili, prizi zaten surekli cikarip takiyorum evde tasimak icin falan ama sorun hep ayni kaliyor. Bu arada simdi evden cikiyorum, ancak aksama tekrar bir seyler deneyebilirim ama aklindakini yaz istersen deneyip haber veririm aksam. Herkes icin gecerli tabii.

Batarya takili, prizi zaten surekli cikarip takiyorum evde tasimak icin falan ama sorun hep ayni kaliyor. Bu arada simdi evden cikiyorum, ancak aksama tekrar bir seyler deneyebilirim ama aklindakini yaz istersen deneyip haber veririm aksam. Herkes icin gecerli tabii.
Tamamdır beni tekrar etiketle aklımda çözüm fikirleri var

Denetim masasında güç seçenekleri olması gerekiyor. Yeni formatladıysan sağ üstteki kategoriler bölümünde büyük simgeler'e tıklayacaksın orda güç seçenekleri gelecek önüne. Onu yüksek performansa al. İşlemci neden bilmiyorum ama çok aşırı düşük frekans hızlarında çalışıyor prize takılıyken bu kadar kısmamalı diye düşünüyorum.

Sorun herhalde işlemcide o zaman. Çözeriz diye umuyorum güven verdi bu forum bana. Teşekkür ederim şimdiden herkese.
Denetim masasında güç seçenekleri olması gerekiyor. Yeni formatladıysan sağ üstteki kategoriler bölümünde büyük simgeler'e tıklayacaksın orda güç seçenekleri gelecek önüne. Onu yüksek performansa al. İşlemci neden bilmiyorum ama çok aşırı düşük frekans hızlarında çalışıyor prize takılıyken bu kadar kısmamalı diye düşünüyorum.
Akşama denerim bunu da. Sanki ama yüksek performanstaydı.

Throttle Stop indir. BD Prochot tikini kaldır.

Throttle stop indir Yüksek performans a al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,197
Üyeler
184,274
Son üye
oysaherkesoldurursevdigni
Geri