Neler Yeni

Laptopumun sarjı sabit 0 da kaldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Erdem kalaycı
uzun süredir kullandığım eski bir laptopum var bataryası bitmiş sürekli şarjda kullanıyodum elime geçeli 3 4 yıldır kullanıyorum bu sene nvdia denetim masasına baktım ufakta olsa bi ekran kartı var ama hiç kullanılmıyo devre dışı gibi intel graphics kullanıyodu onu değiştirmeyi denedim değiştirdikten sonra yanlış bişeymi yaptım bilmiyorum ama bilgisayar zorlandıgında örneğin roblox gibi oyun oynayınca pat diye kapanıyo onun dışında sarjıda sürekli 0 da eskiden batarya çalışmasada 100 e kadar çıkıp fişten çıkarınca 1 2 dk durabiliyodu donanımdamı bir sorun var yoksa yaptığım ayardan sonra mı oldu böyle napabilirim bu konuda tam olarak bilmediğim için herşeyi attım nvida denetim masasında niye sadece 3 ayar var

Ekran Alıntısı5.PNG
Ekran Alıntısı.PNG
e.PNG
b.PNG
2.PNG

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Koray D
Dediğin ayarı bende eski laptopumda yapmıştım öyle bi sıkıntı yaşamadım onunla alakalı olmayabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Erdem kalaycı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğin ayarı bende eski laptopumda yapmıştım öyle bi sıkıntı yaşamadım onunla alakalı olmayabilir
belki düzelir diye sıfırlamıştım ayarları gene düzelmedi donanım olarak hiç bişeyde değiştirmedim sarj makinasından şüpheleniyorum biraz ama zaten eski bi laptop oldugundan sarj makinesi bulup denemek biraz zor aslında sarj makinasınıda hiç değiştirmedim o olaya yakın bi tarihte

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Koray D
belki düzelir diye sıfırlamıştım ayarları gene düzelmedi donanım olarak hiç bişeyde değiştirmedim sarj makinasından şüpheleniyorum biraz ama zaten eski bi laptop oldugundan sarj makinesi bulup denemek biraz zor aslında sarj makinasınıda hiç değiştirmedim o olaya yakın bi tarihte
bir bilgisayarcıya gidip denemeniz lazım adaptör mü yoksa batarya mı sıkıntılı anlaşılır ona göre değiştirirsiniz kesin bataryadır eskiden çok değiştirmişliğim oldu benimde yenisini takıyosun 1 sene gidiyo sonra tekrar prize takılı devam bu eski laptoplarda boyle maalesef

Top Bottom