Yardım LAPTOPUN EKRANI KIRIK ACİL YARDIM

polo 1.4 tdi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
419
laptopumun ekranı bi süre önce kırılmıştı bende hdmi ile tv ye bağlayarak kullanıyordum. Bi aptallık edip maalesef laptopu formatlamak istedim win10 yükleyecektim sonra win yükleme kısmına gelince laptop ekran paylaşımını durdurdu

Bu sıfırlama yerinden nasıl çıkabilirim ve laptopu normal kullanabilirim lütfen acil yardım ihtiyacım var

Muhtemelen ekranı ayarları sıfırlandığı için şu anda ekranı göremiyorsun bu tamamen bilgisayarla ilgili bir sorun. İlk olarak boşta monitör varsa ona bağlama yetene eğer yine ekran gelmezse kapağını kapatıp aç laptopun.

Muhtemelen ekranı ayarları sıfırlandığı için şu anda ekranı göremiyorsun bu tamamen bilgisayarla ilgili bir sorun. İlk olarak boşta monitör varsa ona bağlama yetene eğer yine ekran gelmezse kapağını kapatıp aç laptopun.
Kapakdan kastınızın ne olduğunu anlayamadım hocam birde içindeki format cd sini çıkarsam veya bataryayı söküp taksam olmazmı?

Yani demek istediğim laptop'un ekranını kapatıp aç öyle bazen görüntü gelebiliyor 2. monitöre. Ayrıca dediğin gibi bataryayı söküp direkt olarak fişten güç alarak da deneyebilirsin ama işe yarayacağını pek sanmıyorum.

Yani demek istediğim laptop'un ekranını kapatıp aç öyle bazen görüntü gelebiliyor 2. monitöre. Ayrıca dediğin gibi bataryayı söküp direkt olarak fişten güç alarak da deneyebilirsin ama işe yarayacağını pek sanmıyorum.
Hocam bataryayı söktüm yine taktım çok küçük bi alan var ekranda ordanda anladığım kadarı ile şu anda masaüstünde bilgisayar ama driverler olmadığı için ekran paylaşmıyor (win10 masaüstü)

Ekler

• 16623825092613662726515587736454.jpg
    16623825092613662726515587736454.jpg
    3.9 MB · Hit: 30
Geri