Neler Yeni

Laptopun touchpadine su döküldü çalışmıyor

DaffyGraphic

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar.Su içiyordum su döküldü çok az touchpadin yarısna 20 sn sonra farkettim güzelce kuruladım havluyla.Napayım ben bunu ? çalışmıyor touchpad.Biraz çalıştı sonra yine gitti.

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
içi sökülüp su alan yerleri kurulaman lazım ama yakmışsa geçmiş olsun bilgisayarcıya gitmen lazım

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,173
İsim
Turuncu Keskin
İçini açabiliyorsan aç temizle, kurut.

• Beğen
Reaksiyonlar: java

DaffyGraphic

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
içi sökülüp su alan yerleri kurulaman lazım ama yakmışsa geçmiş olsun bilgisayarcıya gitmen lazım
pcden yazıyorum.Mouse çalışıyor pc top gibi.yarım saat olmuştur.Sökcemmi ben bunu şimdi benimki biraz zahmetli ya klavyeyi falan çıkarmam gerek zor sökülüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Korkuyorum ya bir laptopum var onuda çöp etcem diye.Fanınıda temizlerim açmışkende,zor açılıyor benimki klavye falan çıkartmak gerek

Hocam şimdi yakmamıştır demi pc gül gibi çalışıyor ?

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
pcden yazıyorum.Mouse çalışıyor pc top gibi.yarım saat olmuştur.Sökcemmi ben bunu şimdi benimki biraz zahmetli ya klavyeyi falan çıkarmam gerek zor sökülüyor

Korkuyorum ya bir laptopum var onuda çöp etcem diye.Fanınıda temizlerim açmışkende,zor açılıyor benimki klavye falan çıkartmak gerek

Hocam şimdi yakmamıştır demi pc gül gibi çalışıyor ?
İleride oksitlenip yine başına dert açabilir.

DaffyGraphic

80+ Silver
İleride oksitlenip yine başına dert açabilir
şimdi illa açmalımıyım diyorsunuz ? pc ztn sıcak altı falan kurumazmı orda

Hocam şey yapabilirmiyim sizce,akşama kadar beklim düzelmesse,yarın bilgisayarcıya götüreyim

Fön makinesiyle kurutabilrimiyim ? Sıcakta kurutacağım demi ?

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,173
İsim
Turuncu Keskin
Fön makinesiyle kurutabilrimiyim ? Sıcakta kurutacağım demi ?
Açıp temizlersen daha iyi olur, peçete yardımıyla falan. Fön makinesinin sıcağıyla yapmanı tavsiye etmem. Açmışken, termal macununu falan yenileyip, temizlersin.

DaffyGraphic

80+ Silver
Açıp temizlersen daha iyi olur, peçete yardımıyla falan. Fön makinesinin sıcağıyla yapmanı tavsiye etmem. Açmışken, termal macununu falan yenileyip, temizlersin.
Şuan termal macun alamamda,açarsam tamam ama açabilrimmi onuda bilmiyorum.Yarın bilgisayarcıya götüreyim ben en iysi.Açsın termal macunun falanda yeniler.Fanlarını temizler onuda kurut derim

En İyi Cevap
7
Sıvı temas anında cihazın hemen lektriğini kesmeniz gerekirdi. Sakın fön makinası kullanmayın! Cihazın sökülüp alkol ile iyice temizlenmesi kurutulması gerek. Ama o Touchpad bidaha çalışacağını sanmam cihazı hemen fişten çekin kısa devre yapabilir.

Yarın bilgisayarcıya götüreyim ben en iysi.Açsın termal macunun falanda yeniler.Fanlarını temizler onuda kurut derim
Mahalle bilgisayarcılarına asla götürmeyin cihazın kendi servisine götürün.

DaffyGraphic

80+ Silver
Sıvı temas anında cihazın hemen lektriğini kesmeniz gerekirdi. Sakın fön makinası kullanmayın! Cihazın sökülüp alkol ile iyice temizlenmesi kurutulması gerek. Ama o Touchpad bidaha çalışacağını sanmam cihazı hemen fişten çekin kısa devre yapabilir.
hocam şuan çekemem çok az pil ömrü var.Başka napabilirim.Zaten içine gitmedi çok az dökülmüştü çalışması gerek değil benim için.bir şey olmasın yeter

DaffyGraphic

80+ Silver

Mahalle bilgisayarcılarına asla götürmeyin cihazın kendi servisine götürün.
zaten babam şehirin ortsında çalışıyor büyük bir bilgisayarcı var heerşeyimi orda yaptırıyorum ona götüreceğim

Acilen cihazı elektrikten kesin ve pilini çıkarın. Çok acil aksi taktirde anakartta ciddi arızaya sebep olacaksınız lütfen....
tamamdır,sonra anpcam

En İyi Cevap
7
Zaten içine gitmedi çok az dökülmüştü çalışması gerek değil benim için.bir şey olmasın yeter
Gitmediğini nereden biliyorsunuz? Gitmeseydi bozulmazdı zaten :D

zaten babam şehirin ortsında çalışıyor büyük bir bilgisayarcı var heerşeyimi orda yaptırıyorum ona götüreceğim

tamamdır,sonra anpcam
Bilgisayarı elektrikten hemen kesin sonra servisin yolunu tutun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,468
Üyeler
163,660
Son üye
StarLife022
Top Bottom