İyi etmişsin driver hiç biri kuru değilse yüklediysen birazda olsa hızlanırHerkese iyi geceler ben laptop kullanıyorum pc yi hızlandırmak için driver yükledim iyi etmişmiyom yoksa yanlış yoldan mı gidiyom bana yardım edin.
Ayarları nasıl ben bilmiyorumİyi etmişsin driver hiç biri kuru değilse yüklediysen birazda olsa hızlanır
Çok bir ayarı yok aslında.Ayarları nasıl ben bilmiyorum
x64Çok bir ayarı yok aslında.
Aramadan Aygıt Yöneticisi ni bul ve aç, ekran kartı, işlemci sürümlerine bakarak kendi sitelerinden elle indir. Parçaların modellerini atarsan direk driver linki atabilirim.
(Windows sürümü ve kaç bit olduğu önemli(x86,32bit/x64)
İşlemci ve ekran kartı modellerini atarsan yardımcı olurum, bir de Windows 10 mu yoksa 7 mi
İşlemci: Intel(R) Pentium(R) CPU N3700 @1.60GHzİşlemci ve ekran kartı modellerini atarsan yardımcı olurum, bir de Windows 10 mu yoksa 7 mi
Dostum sahip olduğun işlemci eski bir model ve maalesef güncellesen de hızlanacağını sanmıyorum.İşlemci: Intel(R) Pentium(R) CPU N3700 @1.60GHz
Ekran Kartı: Inte(R) HD Graphics
Windows 10 pro
Pc mi nasıl hızlandıracam ben laptop kullanıyorumDostum sahip olduğun işlemci eski bir model ve maalesef güncellesen de hızlanacağını sanmıyorum.
Intel® Graphics Driver for Windows* [15.40]
This download installs the Intel® Graphics Driver for Braswell, 4th and 5th generations.downloadcenter.intel.com