hayır ps5.800 lira pc versiyonunu mu
O paranın yarısına içinde last of us 1 yüklü ps4 kiralarsın rahat rahat bitirip geri verirsin
Zannetmiyorum hocam öyle saçma bir durum olacağınıbelki de satışlar sadece playstation üzerinden olacaktır.
edit: önce ps5 e çıkıyor.
The Last of Us™ Part I
Sürüm şunları içerir - The Last of Us™ tek oyunculu hikâye modunun tamamı PS5™. - Ellie ve sıkı dostu Rileynin hayatını sonsuza dek değiştiren olayları konu alan ve çokça beğenilen Left Behind paketi. 200ün üzerinde Yılın Oyunu ödülü alan ve duygu yüklü bir hikâye anlatımıyla unutulmaz...www.playstation.com
Ön sipariş için sayfası bile açılmamışhayır ps5.
pc aynı günde çıkmıyor.
editledim ya mesajı? pc 2 eylül de çıkmayacak ondan yok.Zannetmiyorum hocam öyle saçma bir durum olacağını
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ön sipariş için sayfası bile açılmamış
Pcye 2 Eylül'de değil 2023te cikicak2 Eylülde çıkacak olan oyunun Steamde hala sayfası yok acaba biz mi kerizlendik PC'e çıkacak diye bir bilginiz var mı?
TLOU 1'i 8 defa bitirdim afetzede zorluğundaAman aman bir inik fiyat beklemeyin zaten spiderman bile 500 TL ye geldi tahminimce aynı fiyatlarda olur tlou da valla bence 700 TL ye falan çıkar ise ps3 alıp tlou alıp oynamak daha mantıklı en azından gider guitar hero falanda oynarız
Nasıl ya kaynağın var mı hocam o kadar geç miPcye 2 Eylül'de değil 2023te cikicak
Steam yabancı oyuncular Türkiye sunucusundan ucuza almasın diye yapılmış olabilir. Zaten fiyatların bi anda bu derece zamlanma sebebi de bu diye düşünüyorum.2 Eylülde çıkacak olan oyunun Steamde hala sayfası yok acaba biz mi kerizlendik PC'e çıkacak diye bir bilginiz var mı?
Hocam bende ps3 te bitirdim gittim ps4 te dlc ile birlikte bir daha aldım ama pc ye 500-600 tl den çıksa verip oynamam ki zaten oyun o kadar parayı hak etmiyor da ve 8 kere bitirilecek kadar iyi bir oyun olduğunu zannetmiyorum souls mu bu her seferinde farklı bir şey yaparak bitiriceksin falanTLOU 1'i 8 defa bitirdim afetzede zorluğunda
PC'e çıkarsa bir daha oynarım
Nasıl ya kaynağın var mı hocam o kadar geç mi
Hesap satın alırım hocam 20TL'e falan bende o kadar para verememHocam bende ps3 te bitirdim gittim ps4 te dlc ile birlikte bir daha aldım ama pc ye 500-600 TL den çıksa verip oynamam ki zaten oyun o kadar parayı hak etmiyor da ve 8 kere bitirilecek kadar iyi bir oyun olduğunu zannetmiyorum souls mu bu her seferinde farklı bir şey yaparak bitiriceksin falan