eyw hocam adamsın olduİlk önce oyunu özel tam ekrana alıp vsync kapatıp oyundan çıkıyorsun sonra afmf2 de kapalı şekilde pc yeniden başlat oyuna girdiğdinde direk afmf2 yi açma gir oyuna oynamaya başladığın zaman afmf2 yi aç
hocam birde fps sınırlandırmak mantıklı mı afmf2 yi açınca 144hz felan rx6700 xt ekran kartı ryzen 5 5600 işlemci varİlk önce oyunu özel tam ekrana alıp vsync kapatıp oyundan çıkıyorsun sonra afmf2 de kapalı şekilde pc yeniden başlat oyuna girdiğdinde direk afmf2 yi açma gir oyuna oynamaya başladığın zaman afmf2 yi aç
Yani ben 6800le sınırlandırmadım çünlü sınırlandırdığım kadar fps alıcak şekilde ayarlardım grafiklerimi sende öyle yap ya 1080p yüksek ve çok yüksek ya da 2k orta yüksek şekilde ayarla 60 70 fps alıcak şekildeeyw hocam adamsın oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam birde fps sınırlandırmak mantıklı mı afmf2 yi açınca 144hz felan rx6700 xt ekran kartı ryzen 5 5600 işlemci var
monitör 1080p 240hz ayarlarda önerdiğiniz ayar var mı düşük yada kapatmak için birde ekran kartı kullanımı %96 97 lerde sıcaklık 60 cıvarı iyi miYani ben 6800le sınırlandırmadım çünlü sınırlandırdığım kadar fps alıcak şekilde ayarlardım grafiklerimi sende öyle yap ya 1080p yüksek ve çok yüksek ya da 2k orta yüksek şekilde ayarla 60 70 fps alıcak şekilde
Sıcakların güzel ben sana ayarı anlatayım görüntü iyise sem o ayarda afmf2yle oynamonitör 1080p 240hz ayarlarda önerdiğiniz ayar var mı düşük yada kapatmak için birde ekran kartı kullanımı %96 97 lerde sıcaklık 60 cıvarı iyi mi
hocam genel olarak yüksekte bir kaç ayar ortada sadece ekran kartı kullanımı 96 97 çok değil mi normal miSıcakların güzel ben sana ayarı anlatayım görüntü iyise sem o ayarda afmf2yle oyna
Hazır grafiklerden yükseğe çekiyorsun sonra hazır grafik ayarının altında detay ve başka bir ayar vardı onların en solunda ok var ona basınca başka ayarlar daha çıkıyor ordan karakterle ilgili olanı en yüksek yap
Normalhocam genel olarak yüksekte bir kaç ayar ortada sadece ekran kartı kullanımı 96 97 çok değil mi normal mi
Ekran kartı 99 veya 100 de olabilir, normal kanka. Bu, grafik kartını çok kullanan oyun olduğu anlamına gelir. Sorun yok yani. Tek sorun sıcaklık olabilir ama senin dereceler de çok iyi. Mesela 75 derece ve üstü fazladır ekran kartı için.hocam genel olarak yüksekte bir kaç ayar ortada sadece ekran kartı kullanımı 96 97 çok değil mi normal mi