Last of us part 2 drop sorunu?

Reaksiyon skoru
103
oyunda garip bi şekilde anlık fps dropları yaşıyorum baska yasayanlar varsa aydınlatabilir mi
2k ultrada 130 150 fps arası normalde
alt tab falan yapınca yada herhangi bi anda bi anda 10fps'e düsüyo nedeni nedir bilen var mı?

bende rtx 3070 var 7500f ile birlikte kullanıyorum 32 de ramım var bende de oluyor arada drop
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama benim fikrimce önceki oyuna kıyasla fps daha iyi gibi vram patlıyo ama

oyunda garip bi şekilde anlık fps dropları yaşıyorum baska yasayanlar varsa aydınlatabilir mi
alt tab falan yapınca yada herhangi bi anda bi anda 10fps'e düsüyo nedeni nedir bilen var mı?
4070 7500F aynı sorun var. 5-6 saniye bekleyince düzeliyor hiçbir şey yapmıyorum

Oyunda alt tab yapinca bende 1080 p oluyor yeniden girdiğimde her seferinde hem hz yi hem çözünürlüğü yeniden 2kya getiriyorum ayrica grafik ayarlarin nedir framegen,dlss tarzi ayarlar açık mi?

Oyunda alt tab yapinca bende 1080 p oluyor yeniden girdiğimde her seferinde hem hz yi hem çözünürlüğü yeniden 2kya getiriyorum ayrica grafik ayarlarin nedir framegen,dlss tarzi ayarlar açık mi?
ultra da dlss kalite de

Dlss i kapatip dlaa ile deneyebilirsiniz ayrica framegen açıksa bu bende fps yüksek olsa da kasma hissiyati veriyor oyunu 2k da dlaa ile deneyebilirsiniz en başarılı sonucu oyle aldim 3070 te 70-100 fps arasinda oynuyorum
acık hocam zaten

acık hocam zaten
Kapatin demek istedim hocam dlss i de kapatin framegen i de sizin ekstradan fps e ihtiyaciniz yok dlaa açın ve 2k veya 4k da oynayin 3070 de yuksek ayar,dlaa kullanip framegen kapali iken 70-100 fps arasi aliyorum siz o ekran kartiyla 4k da bile bu degerleri yakalayabilirsiniz, dlss bu oyunda görüntüyü bulaniklastiriyor ayrica vsync yi de acabilirsiniz

Kapatin demek istedim hocam dlss i de kapatin framegen i de sizin ekstradan fps e ihtiyaciniz yok dlaa açın ve 2k veya 4k da oynayin 3070 de yuksek ayar,dlaa kullanip framegen kapali iken 70-100 fps arasi aliyorum siz o ekran kartiyla 4k da bile bu degerleri yakalayabilirsiniz, dlss bu oyunda görüntüyü bulaniklastiriyor ayrica vsync yi de acabilirsiniz
denerim hocam sag olun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,902
Üyeler
186,262
Son üye
uhmets
Geri