2. sezon ile birlikte çıkar . Part 1 de böyle bir strateji izlemeye çalıştılar fakat biraz gecikti. Part 2 de de böyle olur sanırsam hiç yoktan 2 senesi vardır.hocam fena boşluğa düştüm ya 1. bitirdim fenayım şuan
hocam ps4 pro alınır mı bu yılda sizce2. sezon ile birlikte çıkar . Part 1 de böyle bir strateji izlemeye çalıştılar fakat biraz gecikti. Part 2 de de böyle olur sanırsam hiç yoktan 2 senesi vardır.
Alınıp exclusiveler bitirip hızlısından satabilirsin. Her zaman maddi durumun neye yetiyorsa onu almak en mantıklısı.hocam ps4 pro alınır mı bu yılda sizce
ben pc kullanısıyım ps4 pro yu bağlayıp kullanabilirmiyim monitöreAlınıp exclusiveler bitirip hızlısından satabilirsin. Her zaman maddi durumun neye yetiyorsa onu almak en mantıklısı.peki
evet kullanırsınben pc kullanısıyım ps4 pro yu bağlayıp kullanabilirmiyim monitöre
2025-2026Last Of Us Part 2 Tahminen ne zaman çıkar pc ye ?
1-2 yıl sonra çıkarLast Of Us Part 2 Tahminen ne zaman çıkar pc ye ?
evet kullanabilirsinben pc kullanısıyım ps4 pro yu bağlayıp kullanabilirmiyim monitöre
Kanka sakin ol 1 çıktı bugları filan halledildi de 2 incisinin çıkmasını bekliyoruzLast Of Us Part 2 Tahminen ne zaman çıkar pc ye ?