Neler Yeni

Yardım Last Of Us Xeon X3440 ile çalışır mı ?

emre3412

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emre Eker
İşlemci : Xeon X3440 3.4 GHZ (OC)
Ekran kartı : RX 6400
Ram : 8+4 12 GB

Steamden The Last Of Us'ı indirdim. Fakat oyun açılmak bir yana dursun, cmd açmaktan ileriye gidemedi. Dosyalar içinde Error video benzeri bir programa tıkladım. Program bana net core yüklü değil hatası verdi. (defalarca kez yükledim) aynı hatayı verdi. Ayrıca araştırdığım kadarıyla en az 16 gb ram istediği için de açılmazmış. Sorum şu : Xeon X3440 last of us destekler mi ? Desteklerse bir 8gb ram daha alacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
ömer faruk
vramin yettiğinden emin misin bence 4gb last of us ı açmak için yeterli olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ölücüadam42
işlemcinin Avx2 desteği dahil hiç birşeyi yok 16ram olsa da açamaz muhtemelen

emre3412

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emre Eker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vramin yettiğinden emin misin bence 4gb last of us ı açmak için yeterli olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

VRAM yetiyor. Ayrıca fluid motion ile FPS 2 katına çıkıyor. Fakat işlemci uygun mu bilmiyorum.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,889
İsim
Eren Yeager

VRAM yetiyor. Ayrıca fluid motion ile FPS 2 katına çıkıyor. Fakat işlemci uygun mu bilmiyorum.
Hocam FPS 2 katına çıkıyor olabilirde oyunun optimizasyonu sandığınızdan 2 kat kötü onu söyleyeyim
Bir denemekte fayda var

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Bence deneyin oyun zaten problemli yüksek FPS oynayınca devamlı oyundan atıyor 50 fps sabitleyip öyle bitirmiştim

emre3412

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emre Eker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rdr 2 , Cyberpunk, Forza horizon 5 gibi oyunları sorunsuz oynadım. Ama Last of us da problem çıkar mı bilmiyorum.
işlemcinin Avx2 desteği dahil hiç birşeyi yok 16ram olsa da açamaz muhtemelen

Xeon X3440 ile çalıştırmayı başaran var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ölücüadam42
Rdr 2 , Cyberpunk, Forza horizon 5 gibi oyunları sorunsuz oynadım. Ama Last of us da problem çıkar mı bilmiyorum.

Xeon X3440 ile çalıştırmayı başaran var mı ?
Oyununa göre değişir gow da açılmıyor mesela 3. Nesil ve öncesi işlemcilerde

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ölücüadam42
Ben 2600k ile denediğimde direk yapıştırdı yüzüme hata kodunu
tlou için internette eski işlemcilerle oynayan var ama çözümünü bulamadım kusura bakma

emre3412

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emre Eker
Ben 2600k ile denediğimde direk yapıştırdı yüzüme hata kodunu
tlou için internette eski işlemcilerle oynayan var ama çözümünü bulamadım kusura bakma
Önemli değil hocam. Çok teşekkür ederim uğraştığın için. Bilen biri varsa çalışmaz dese de aramaktan kurtulsam.

TahinPekmez

80+ Silver
İşlemci : Xeon X3440 3.4 GHZ (OC)
Ekran kartı : RX 6400
Ram : 8+4 12 GB

Steamden The Last Of Us'ı indirdim. Fakat oyun açılmak bir yana dursun, cmd açmaktan ileriye gidemedi. Dosyalar içinde Error video benzeri bir programa tıkladım. Program bana net core yüklü değil hatası verdi. (defalarca kez yükledim) aynı hatayı verdi. Ayrıca araştırdığım kadarıyla en az 16 gb ram istediği için de açılmazmış. Sorum şu : Xeon X3440 last of us destekler mi ? Desteklerse bir 8gb ram daha alacağım.
aldığın hatayi tam olarak.arastirirsan sebebi ortaya cikar. zaten oyun acilisinda golgelendirici oluşturuluyor derken en baba işlemci bile cayır cayır oluyor.

emre3412

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emre Eker
aldığın hatayi tam olarak.arastirirsan sebebi ortaya cikar. zaten oyun acilisinda golgelendirici oluşturuluyor derken en baba işlemci bile cayır cayır oluyor.
Hata kaynağı kesin olarak ram + İşlemci den emin değilim. Araştırdım. Herkes benzer şeyler yazmış ama deneme de yapılmamış. Ben bunu işlemciyle deneyen var mı onu merak ediyorum.

Top Bottom