Neler Yeni

Lays-Ruffles cipslerde son zamanlarda bayat ve tat bozukluğu ?

The Semih

80+ Gold
Ben sürekli cips tüketen biriyim, 2024 yılı itibariyle son 5 ay içerisinde özellikle şubat - mart - nisan - mayıs üretim tarihle cipslerde bayatlık, yanık patates, yağ oranının çok fazla olması ve, üretim hatası birçok sebep fark ettim.

Tekel bayi ve bim şok gibi tüm marketlerden aynı marka cipsleri satın aldım ve sonuç aynı, cips tüketen arkadaşlar varsa kendi illerinde durum nasıl ? normalde bu markalar çok taze cips yapardı, dediğim gibi son 5 ay aldığım cipslerde bayatlık var, şok marketteki amigo cipsler daha taze.
1716769078665.png
1716769088074.png
1716769123895.png

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Ben sürekli cips tüketen biriyim, 2024 yılı itibariyle son 5 ay içerisinde özellikle şubat - mart - nisan - mayıs üretim tarihle cipslerde bayatlık, yanık patates, yağ oranının çok fazla olması ve, üretim hatası birçok sebep fark ettim.

Tekel bayi ve bim şok gibi tüm marketlerden aynı marka cipsleri satın aldım ve sonuç aynı, cips tüketen arkadaşlar varsa kendi illerinde durum nasıl ? normalde bu markalar çok taze cips yapardı, dediğim gibi son 5 ay aldığım cipslerde bayatlık var, şok marketteki amigo cipsler daha taze.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Cipso, patos gibilerini tercih ediyorum yıllardır çok daha iyi.
1716787242891.png

Bu da çok iyi Carrefour kart ile 9 TL. 1 paket cip parasına 4 tane alınabiliyor. İçi dolu dolu ve güzel

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Kadir Çelik
cipsleri bim şok a101den alırım hem gramaj daha büyük hem fiyat olarak daha avantajlı

Nix0rM

80+

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Aha valla ne yalan soyleyim aynisini aklimdan gecirdim. Ruffles paketini actim ne patates tadi ne bir sey, curuk cips yiyor gibi agizda aci bir tat birakiyor. Paketi bitiremedim oyle soyleyeyim.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
samba öneririm ben seviyorum

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
Baharatlı lays almıştım sanki 10 yıllık yağda yapılmış gibiydi yiyemedim çöpe attım.

Top Bottom