Neler Yeni

Lazer göz ameliyatı için hastane önerisi

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
Ensar
2.5 numara miyop var. İstanbul'da lazer göz ameliyatı için hastane önerir misiniz?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,303
İsim
yusuf ecer
Ben ankarada erada oldum, istanbulda var mı bilmiyorum ama o zamanın fiyatıyla dünya gözde 15k dediler erada 5kya olmuştum. (2020) Ek bir bilgi vereyim, no touch olcaksan doktorun bir önemi yok tamamiyle makine ile oluyor işlem ki kesinlikle no touch lazer yaptır.

WhoCares

80+ Gold
ilk önce gözün ilerlemesi durup durmadığını kontrol ettir çünkü geri dönüşü olmuyor malesef

BugiBlack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Buğra Siyah
kanka ciddi anlamda olmayı düşünüyorsan bir tanıdıklarıma sorayım istersen belki istanbulda bir yer bulabilirim

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
Ensar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka ciddi anlamda olmayı düşünüyorsan bir tanıdıklarıma sorayım istersen belki istanbulda bir yer bulabilirim
Cidden olacağım. Göz numaram bir süredir ilerlemiyor. Önümüzdeki sene yaptırmayı düşünüyorum. Bir yakınım Dünya Göz Hastanesi'ni önerdi ama o farklı bir sebepten operasyon olmuş, yani lazer ameliyatla alakası yok. Bu yüzden İstanbul'da lazer göz ameliyatı olan varsa; nerede oldu, sonradan gözünde bir sıkıntı oldu mu, ücretleri ne kadar? Bilen varsa cevaplarsa sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,048,092
Üyeler
166,322
Son üye
SUGAR6
Top Bottom