Neler Yeni

🔥İndirim LC Waikiki 1 Alana 2 Ürün 1'TL

Hasan344

80+ Gold
valla bilemiyorum hocam ama ben zincir mağazaların kalitesini son zamanlarda çok fena şekilde düşürdüğünü düşünüyorum hiçbiriinde eski kalitesi yok ama maliyeti 15tl olan tişört'ü 250/300tlye satıyorlar
Orası öyle zaten ama ne yazikki sadece maliyet ile kalmıyor. Hem çalışan maliyetleri hemde mağazaların kira fiyatları çok arttı. Bu yüzden fiyatların bu şekilde olması gayet normal

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,991
İsim
kilan embappe
valla bilemiyorum hocam ama ben zincir mağazaların kalitesini son zamanlarda çok fena şekilde düşürdüğünü düşünüyorum hiçbiriinde eski kalitesi yok ama maliyeti 15tl olan tişört'ü 250/300tlye satıyorlar
DeFacto, Waikiki berbat ama. Mavi, LTB falan üst giyimde gayet iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dün maviden tanesi 260 TL'ye 2 tane tişört aldım. Artık fiyat olarak lcw'nin bir farkı kalmadı.
Hocam bu arada mavi bin mağaza fiyatları nasıl? İnternet sitesinde 150-200 e çok güzel tişörtler var da ben mağazadan denemeden almak istemiyorum.

Bilgi verir misiniz.

Hasan344

80+ Gold
DeFacto, Waikiki berbat ama. Mavi, LTB falan üst giyimde gayet iyi.

Hocam bu arada mavi bin mağaza fiyatları nasıl? İnternet sitesinde 150-200 e çok güzel tişörtler var da ben mağazadan denemeden almak istemiyorum.

Bilgi verir misiniz.
Mağazada ki ile fark ediyorum bilmiyorum ama geçen gün mağazadan 260 TL'ye 2 tane tişört aldım ve hem kumaşı kaliteli geldi hemde rahat oldu. Colins ve maviye bakabilirsin fiyatları aşağı yukarı aynı.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,991
İsim
kilan embappe
Mağazada ki ile fark ediyorum bilmiyorum ama geçen gün mağazadan 260 TL'ye 2 tane tişört aldım ve hem kumaşı kaliteli geldi hemde rahat oldu. Colins ve maviye bakabilirsin fiyatları aşağı yukarı aynı.
Colins F/P gelmiyor ya. Hem kalite hem marka değeri olarak mavi daha iyi gibi.

Bulabilsem LTB, Jack And Jones a falan bakacam da bulamıyom.

Top Bottom