Eskiden 40 fps ile oynuyordum yeni güncelleme ile eski grafikler kalktı directx 9 kalktı.10-20 fps alırsın videosunu açıp izle daha keyifli olur
Laptop hocam. Ben bir de oyunun videosunu çekmek istiyorum bildiğiniz grafiği yüksek olmayan oyun var mı? Youtube de metin2 çekenleri görmüştüm.ssd kullansan iyi olur, laptopmu yoksa masaüstümü, masaüstüyse 800 tl ye bir 8 lik ram 3200mhz
hiç para biriktiremezmisin, 10 bin tl yi bırak 8 bin tl ye bile ideal pc toplarsınLaptop hocam. Ben bir de oyunun videosunu çekmek istiyorum bildiğiniz grafiği yüksek olmayan oyun var mı? Youtube de metin2 çekenleri görmüştüm.
40 fps oyunun ilk başında görüyorsan şükret bence. Bu oyun eğlence yerine işkence olur sana daha basit single oyunlar oynayabilirsin bence hem keyif alırısın.Eskiden 40 fps ile oynuyordum yeni güncelleme ile eski grafikler kalktı directx 9 kalktı.
istersen donanım arşivin direk youtube kanalına bak ucuza 2. el sstem topluyor test ediyor. lolü bırrak valo cyperpunk 2077 fln açıyor. onun 1-2 tık düşüğünü dizersinLaptop hocam. Ben bir de oyunun videosunu çekmek istiyorum bildiğiniz grafiği yüksek olmayan oyun var mı? Youtube de metin2 çekenleri görmüştüm.
Hocam sonra alırım sistem. Ama ben sıfır istiyorum. Laptop mu masaüstü mü daha iyidir bilmiyorum.istersen donanım arşivin direk youtube kanalına bak ucuza 2. el sstem topluyor test ediyor. lolü bırrak valo cyperpunk 2077 fln açıyor. onun 1-2 tık düşüğünü dizersin
sana şöyle anlatayım:Hocam sonra alırım sistem. Ama ben sıfır istiyorum. Laptop mu masaüstü mü daha iyidir bilmiyorum.