Neler Yeni

League of Legends celeron sistem kaldırır mı?

Can801

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Can
Merhaba dostlar,
Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek, 4 GB RAM, Intel HD Graphics 1 GB LoL kaldırır mı?

Yusuf B.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yusuf Beyatlı
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar. Teknoloji.
bu sistemde kötüde olsa oynayabilirsin

Tahmini Performans:

• Grafik Ayarları: En düşük
  • Çözünürlük: 720p önerilir (daha iyi FPS için 1024x768'e düşürebilirsiniz)
  • FPS: 20-30 FPS civarında (düşük ayarlarda)

Yusuf B.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yusuf Beyatlı
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar. Teknoloji.
ssd kullansan iyi olur, laptopmu yoksa masaüstümü, masaüstüyse 800 tl ye bir 8 lik ram 3200mhz

Can801

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ssd kullansan iyi olur, laptopmu yoksa masaüstümü, masaüstüyse 800 tl ye bir 8 lik ram 3200mhz
Laptop hocam. Ben bir de oyunun videosunu çekmek istiyorum bildiğiniz grafiği yüksek olmayan oyun var mı? Youtube de metin2 çekenleri görmüştüm.

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
808
İsim
Alperen Yılmaz
480p 30fps csgo oynamış biri olarak söylüyorum işin zor

Yusuf B.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yusuf Beyatlı
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar. Teknoloji.
Laptop hocam. Ben bir de oyunun videosunu çekmek istiyorum bildiğiniz grafiği yüksek olmayan oyun var mı? Youtube de metin2 çekenleri görmüştüm.
hiç para biriktiremezmisin, 10 bin tl yi bırak 8 bin tl ye bile ideal pc toplarsın

Yusuf B.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yusuf Beyatlı
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar. Teknoloji.
istersen donanım arşivin direk youtube kanalına bak ucuza 2. el sstem topluyor test ediyor. lolü bırrak valo cyperpunk 2077 fln açıyor. onun 1-2 tık düşüğünü dizersin

Can801

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Can
istersen donanım arşivin direk youtube kanalına bak ucuza 2. el sstem topluyor test ediyor. lolü bırrak valo cyperpunk 2077 fln açıyor. onun 1-2 tık düşüğünü dizersin
Hocam sonra alırım sistem. Ama ben sıfır istiyorum. Laptop mu masaüstü mü daha iyidir bilmiyorum.

Yusuf B.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yusuf Beyatlı
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar. Teknoloji.
Hocam sonra alırım sistem. Ama ben sıfır istiyorum. Laptop mu masaüstü mü daha iyidir bilmiyorum.
sana şöyle anlatayım:
laptoplar taşınabilir olduğu için daha pahalıdır fakat ekran kartına ve işlemciye yetersiz hava gider. çünkü havanın geçebileceği bir yer yoktur. buda onu ısıtır ve performansını düşürür. soğutu alsan bile düşürür. ayrıca parça değişemezsin.

masaüstü olanlar ise herhangi bir parça bozulur, eskirse gibi şeylerde çok rahat parça değişebilirsin, ayrıca hava alması için hayvan gibi boş alanlar ve bir sürü fanları vardır. bu sayede ekran kartı ve işlemciye laptop tan daha fazla hava gider ve soğutur. buda performansını artırır.

özetle:
masaüstü her zaman daha iyi bir seçenektir. fakat üniversiteye gidiyorsan. seyahat ediyorsan laptop alınır.
unutma ki masaüstü daha ucuz ve daha performanslıdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,362
Üyeler
171,909
Son üye
Balex
Top Bottom