Evet de neden pişmanlar yani bağımlı olduysa severek oynuyordur insan sevmediği şeyi neden oynasın kibaşlayanlarla konuştum hepsi pişman bağımlılık yapıyormuş
Evet. İki oyunu da oynadım taktiksellik ve kazanmanin zevk vermesi adına Rainbow çok daha iyi. He aynı tür değiller hangisini daha çok seviyorsan onu oynarsın ancak bence Rainbow daha az toksik ve daha zevkli.Rainbow six siege mi
Kaybedince stresleniyorlar çünkü MMR düşüyor. Çok fazla toksik oyuncu var. Stuck kalınca ligden çıkmak imkansiz. Vs. vs.Evet de neden pişmanlar yani bağımlı olduysa severek oynuyordur insan sevmediği şeyi neden oynasın ki
Hayatının hatasını yaparsın sakın başlama SAKIN !!!!valla bilemedim bi bakınca oyun saçma gibi geliyor ama tüm LOL oynayan arkadaşlarım başla seversin bende en baş senin gibi düşünüyordum diyorlar
bir yandan severek valorant oynuyorum
sizce LOLe başlamayı denesem mi
9 yıldır kesintisiz aktif olarak oynuyorum, aşırı eğlendiğim zamanlar da oldu sinirden kudurduğum zamanlar da. Bol vaktin ve beraber oynayacağın arkadaşların varsa iyi zaman geçirirsiniz, rekabet etmeyi seviyorsan zirve liglerde hayatta başka yerde tadamayacağın bir rekabet sunuyor (futbolda falan dünya şampiyonalarına katılmadığını, gerçekçi senaryoları söylüyorum). Bu iki sebepten birisi varsa başlayabilirsin. Yaşın ve hayatının ne durumda olduğu da çok önemli çünkü az ve kararında lol oynama diye bir şey yok saatlerini alır. Sınav öğrencisiysen veya kariyer yapmaya çalışıyorsan kesinlikle yakınından geçme, zaten ekonomik özgürlüğümü aldım biraz kafa dağıtmalık bir şey arıyorum diyorsan ARAM sarar. Ara sınıflarda okuyorsan da oynayabilirsin lise 1, 2, hazırlık, üni 1, 2 gibi.valla bilemedim bi bakınca oyun saçma gibi geliyor ama tüm LOL oynayan arkadaşlarım başla seversin bende en baş senin gibi düşünüyordum diyorlar
Bi yerden sonra anlamamaya başlıyorsun nasıl bağımlı oldum ben diyorsun bırakmak istiyorsun bırakamıyorsun sattığım hesapta 3k saat vardıHadi ya Nasıl bu kadar bağlanıyor lole
Yani bana şuan pek çekici gelmiyor
Neden hayatımın hatası olurHayatının hatasını yaparsın sakın başlama SAKIN !!!!
derslerEvet de neden pişmanlar yani bağımlı olduysa severek oynuyordur insan sevmediği şeyi neden oynasın ki
Lol öyle değil işte istersen 50 kere bırakacağım de 51 kere tekrar başlıyorsunBilgisayar almadan önce Growtopia isimli bir oyuna bağımlıydım bi 5-6 sene oynadım ama oynamamın en büyük nedeni bilgisayarımın olmamasıydı
Yaklaşık 2 ay önce yeni laptop aldığımdan beri yüzüne bakmıyorum çok şükür
mt2 başlavalla bilemedim bi bakınca oyun saçma gibi geliyor ama tüm LOL oynayan arkadaşlarım başla seversin bende en baş senin gibi düşünüyordum diyorlar