League of Legends Ekran Kartı Kullanmama Sorunu

Ariente

80+
Reaksiyon skoru
0
Öncelikle merhabalar herkeze.
Benim sorunum şu şekilde elimde monster tulpar t7 v24.1 var ve lol hariç diğer tüm oyunlarda gayet güzel akıcı çalışıyor yani memnunum.
Fakat lol e girdiğimde sadece UHD İntel grafik kartını kullanıyor NVİDİA yı kullanmıyor.
Şimdi diceksinizki "nvidia denetim masasından ve geforce experiance den oyunu yüksek performanslı nvidia kartıyla çalıştır yap" denedim ama olmadı hala dahili grafik kartını kullanıyor.
Hatta windows 10 dayken de kullanıyordu şuan windows 11 e geçtim hala aynı sorun.
Bu yanlızca League of Legends oyununda oluyor diğer tüm oyunlarda nvidia yı kullanıyor.
Sorunum bu şekilde yardımcı olabilirseniz çok sevinicem.Teşekkürler iyi forumlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle bişeyde var UHD gayet iyi yetiyor bu oyun için bir problemim yok ama RTX3060 varken neden dahili grafik kartını kullanayımki değilmi.

Hocam windows ekran ayarlarından grafik ayarları gibi bölüm var ordan oyun için performans ekran karti kullanımıni secebiliyorsunuz iyi forumlar

Dediğin şeyi lol ü kurduğum gibi yapmıştım ama sonuç aynı sorun ne anlamıyorum nasıl bir saçmalık bu bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,907
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri