Neler Yeni

League of legends kahramanlar

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
Lol e yeni basladim karakterleri tanimiyorum karakterleri ve gorevlerini anlatabilirmisinz?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,440
İsim
Bilal Tepe
Lol e yeni basladim karakterleri tanimiyorum karakterleri ve gorevlerini anlatabilirmisinz?
384 levelim basit herolarla mekanige basla en önemlisi harita takibi yapmandir mekaniklere alışırsın garen gibi şampiyonlara başla

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Metaya göre değişken olmak üzere her kahramanın bir koridoru bulunur örnek vermek gerekirse:
Garen Üst koridorda oynarken Miss Fortune alt koridorda oynar.Örnekleri bunun gibi çoğaltabiliriz.
Birden fazla koridorda da oynanabilen kahramanlar da mevcuttur örnek vermek gerekirse Master Yi hem ormanda hem de Üst koridorda oynayabiliyor.
Her kahramanın farklı yetenekleri ve mekanikleri vardır.Kimisi manalı kimisi ise manasız olarak yeteneklerini kullanabilir .

Başlangıç olarak oynayabileceğin kahramanlar:
Üst koridorda Garen.
Ormanda Master Yi
Alt Koridorda Miss Fortune veya Jinx
Orta Koridorda ise Annie oynayayabilirsin ki bu örneklerden başka farklı farklı kahraman seçenekleri olabilir ama benim önerim bu şekilde.

Genel olarak oyunda çok fazla detay varmış gibi görünse de zamanla oynayarak öğrenmek en iyisi olacaktır.

Tek tek karakterleri anlatmak isterdim ama mouse'unuzun kaydırma tekerleğini bozmak istemiyorum malum çok fazla karakter var :D .

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Metaya göre değişken olmak üzere her kahramanın bir koridoru bulunur örnek vermek gerekirse:
Garen Üst koridorda oynarken Miss Fortune alt koridorda oynar.Örnekleri bunun gibi çoğaltabiliriz.
Birden fazla koridorda da oynanabilen kahramanlar da mevcuttur örnek vermek gerekirse Master Yi hem ormanda hem de Üst koridorda oynayabiliyor.
Her kahramanın farklı yetenekleri ve mekanikleri vardır.Kimisi manalı kimisi ise manasız olarak yeteneklerini kullanabilir .

Başlangıç olarak oynayabileceğin kahramanlar:
Üst koridorda Garen.
Ormanda Master Yi
Alt Koridorda Miss Fortune veya Jinx
Orta Koridorda ise Annie oynayayabilirsin ki bu örneklerden başka farklı farklı kahraman seçenekleri olabilir ama benim önerim bu şekilde.

Genel olarak oyunda çok fazla detay varmış gibi görünse de zamanla oynayarak öğrenmek en iyisi olacaktır.

Tek tek karakterleri anlatmak isterdim ama mouse'unuzun kaydırma tekerleğini bozmak istemiyorum malum çok fazla karakter var :D .
Abi Riot'a göre Master sadece jungle oynuyor. (Master Rün sayfasında sadece Jung var.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,690
Üyeler
169,604
Son üye
winter_
Top Bottom