başlarda zor gelicek alışması biraz sürüyor bazı oyunlarda çok eğlenip bağlanıcaksın sonra alışıcaksın sonra bağımlı olucaksın ve artık zevk almıcaksın artık sadece bağımlılık hline gelicek ve maalesef lol için yeşilay gibi bi kurum yok lütfen başlamabaşlamayı düşünüyorum zor geldi nasıl bir oyun
deme ya o kadar mı sıkıntı bir oyunbaşlarda zor gelicek alışması biraz sürüyor bazı oyunlarda çok eğlenip bağlanıcaksın sonra alışıcaksın sonra bağımlı olucaksın ve artık zevk almıcaksın artık sadece bağımlılık hline gelicek ve maalesef lol için yeşilay gibi bi kurum yok lütfen başlama
oyun çok güzel ama oyun tarihinde görüp görebileceğin en toxic kitleye sahip.korktum beyler sebep nedir
Hayatımda oynadığım en iyi oyundur. Oyunu oynarken huzur buluyorum, kelebekler uçuşuyor resmen içimde kesinlikle tavisye ederim(!)başlamayı düşünüyorum zor geldi nasıl bir oyun
tr ekstra toxic ama diğer serverlar da çok ırkçılık dönüyor yine aynı yola giriyor hocam. her türlü uzak durmanızı şiddetle tavsiye ederim.( 9 yıldır oynuyorum)tr serveri ile alakalı mı genel kitlesi mi toxic