güzel oyuna benziyo yaOyna çok iyi oyun
oyna baya iyi
baya iyi oyuna benziyoarkadaşlarin varsa iyi yoksa aram oyna SAĞLAM MENTALİM ABİ diyorsan eğlenmek için normal oyuna girebilirsin.
nedenSakın oyle bir hata yapma
dinden çıkmak = league of legends oynamakLeague of Legends oynanır mı?
normal bir bağımlı yapan oyundan daha ötesi gereksiz bir bağımlılığı var kurtuldum bayadır elime sürmüyorum yol yakınken yapma eğlenirsin eğlenmesine ama 1 2 yıl 3 yıl oynadın mı dediğimi çok iyi anlarsınLeague of Legends oynanır mı?
Ortak oyna ama tr serverı sıkıntılı bak örnek vermek gerekirse, adamın 1 tane minyonunu yanlışlıkla aldın diye adam gidiyo bilerek ölüyo ama başlayacaksan RAMMUS öneririm efsane hero çok eğlenceli.League of Legends oynanır mı?
aramdan da kurtuldum ben gidip strateji oyunu oynuyorum xdÇok abartıyorlar bence. 3.sınıftan beri lol oynarım şuan üniversite sınavına 2.ye hazırlanıyorum. Evet bağımlılık yapıcı ama bunu çok kolay önleyebilirsin bence. Oyuna başladıktan sonra şunuda unutma lol bırakılmaz ara verilir yıllardır ara ara başlarım bu sefer bıraktım derim 6-7 ay sonra yeniden başlarım. En iyisi chill aram oynamak. Tamamen rahat güzel oluyor