Neler Yeni

🔥İndirim Leblebi Kreması 650Gr 66₺🔥🔥

Güzel cikmazsa parani aticam özelden iban at.

1-2 seneye şeker hastasi olmazsin inş kanka :D faydalı bir şey leblebi kremasi googleye yazarak faydalarini ogrenebilirsin.
faydalı ama ben keyfime gre alırım faydasını düşünmem

Denemeyi düşünüyorum inşallah güzel çıkar tadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kacmaz25 koduyla 25,90 TL ye aldım. Nays’ta %10 iade verecek 22,5 TL ye geldi.
nası aldın ya o fiyata

kacmaz25 koduyla 25,90 TL ye aldım. Nays’ta %10 iade verecek 22,5 TL ye geldi.
sanırım 320gramlıktan bahsediyorsun demi

Son düzenleme:

nası aldın ya o fiyata

Şuan tekrar 40tl kupon geldi anasayfadan alip bu urunde o kuponu kullanabilirsiniz 2 tane alinca 40tl indirim oluyor konuda urunden bahsediyorum

nası aldın ya o fiyata

320g dan bahsediyor ben 650g olanı 50tl ye aldım kupon 25 nays 6tl vericek bide kazı kazan oldu ordanda 3 tl geldi toplamda 50 tl ye denk gelmiş oldu 86tl lik ürün.

çorumlular kızgın :mad:

320g dan bahsediyor ben 650g olanı 50tl ye aldım kupon 25 nays 6tl vericek bide kazı kazan oldu ordanda 3 TL geldi toplamda 50 TL ye denk gelmiş oldu 86tl lik ürün.
Hocam Allah razı olsun kaç defa naystan alışveriş yaptım ama alışverişten sonra naysa girmediğim için kazı kazanı unutuyordum. İlk kez sayende hatırladım 3 tl geldi:peped:

Şuan tekrar 40tl kupon geldi anasayfadan alip bu urunde o kuponu kullanabilirsiniz 2 tane alinca 40tl indirim oluyor konuda urunden bahsediyorum
Aldım hocam fındık ve yer fıstığı kreması yemiştim daha önce de leblebi kreması ilk kez deneyeceğim

Geri