Isofyan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,197
Geldi kacmaz25yazdım bunu bir kenara 50/25 gelirse denemek için 1 adet alacağım
Geldi kacmaz25yazdım bunu bir kenara 50/25 gelirse denemek için 1 adet alacağım
Güzel cikmazsa parani aticam özelden iban at.Teşekkür ederim kardeşim, umarım güzel çıkar. "kacmaz25" kodunu kullanarak 61.9 TL'ye bir adet satın aldım
1-2 seneye şeker hastasi olmazsin inş kankaleblebi kreması ne la![]()
nutellaya devam
faydalı ama ben keyfime gre alırım faydasını düşünmemGüzel cikmazsa parani aticam özelden iban at.
1-2 seneye şeker hastasi olmazsin inş kankafaydalı bir şey leblebi kremasi googleye yazarak faydalarini ogrenebilirsin.
Aynen baya iyimiş yeni karşilaştik bitince alacaz artik surekliYok hocam gelincik ürünleri kaliteli ben oradan bayaa ürün almıştım önceden
nası aldın ya o fiyatakacmaz25 koduyla 25,90 TL ye aldım. Nays’ta %10 iade verecek 22,5 TL ye geldi.
sanırım 320gramlıktan bahsediyorsun demikacmaz25 koduyla 25,90 TL ye aldım. Nays’ta %10 iade verecek 22,5 TL ye geldi.
Şuan tekrar 40tl kupon geldi anasayfadan alip bu urunde o kuponu kullanabilirsiniz 2 tane alinca 40tl indirim oluyor konuda urunden bahsediyorumDenemeyi düşünüyorum inşallah güzel çıkar tadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nası aldın ya o fiyata
sanırım 320gramlıktan bahsediyorsun demi
320g dan bahsediyor ben 650g olanı 50tl ye aldım kupon 25 nays 6tl vericek bide kazı kazan oldu ordanda 3 tl geldi toplamda 50 tl ye denk gelmiş oldu 86tl lik ürün.Denemeyi düşünüyorum inşallah güzel çıkar tadı
nası aldın ya o fiyata
sanırım 320gramlıktan bahsediyorsun demi
Hocam Allah razı olsun kaç defa naystan alışveriş yaptım ama alışverişten sonra naysa girmediğim için kazı kazanı unutuyordum. İlk kez sayende hatırladım 3 tl geldi320g dan bahsediyor ben 650g olanı 50tl ye aldım kupon 25 nays 6tl vericek bide kazı kazan oldu ordanda 3 TL geldi toplamda 50 TL ye denk gelmiş oldu 86tl lik ürün.
Aldım hocam fındık ve yer fıstığı kreması yemiştim daha önce de leblebi kreması ilk kez deneyeceğimŞuan tekrar 40tl kupon geldi anasayfadan alip bu urunde o kuponu kullanabilirsiniz 2 tane alinca 40tl indirim oluyor konuda urunden bahsediyorum
Hashasin's creedÜründen daha çok sitenin teması çok hoşuma gitti niyeyse![]()