Neler Yeni

Led transformatör ile ilgili Küçük bir işlem hakkında sorum var

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
Merhabalar resimlerde gördüğünüz led transformatörü masa lambam için kullanıyorum ışığın parlaklığını bazen kısmak bazen arttırmak istiyorum resimlerde tornavida ucu ile gösterdiğim ayarlı direnci kablo ile masanın arkasından uzatma şansım varmıdır ? Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
image0.jpg
image1.jpg
image2.jpg

Ekler

• image0.jpg
    image0.jpg
    13.9 KB · Hit: 33

LastXeon

80+ Bronze
Havya felan varmı
(he bu arada dikat et sökerken fişi takılı olmasa bile kapasitörlerin içinde bi miktar elektrik olabiliyor çarpılabilirsin)

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Havya felan varmı
ts100 var 600 derecelik tabanca havyada var hangisi uygunsa ona göre işlemi yapacağım fakat işlem işe yarayacak mı o onemli :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Havya felan varmı
(he bu arada dikat et sökerken fişi takılı olmasa bile kapasitörlerin içinde bi miktar elektrik olabiliyor çarpılabilirsin)
şöyle aslında sıfır bir transformatör kendisi 1 aydır yatmakta işlemi bunda yapıp değişim yapacağım :D

LastXeon

80+ Bronze
ts100 çok kaliteli bir alet bende alıcam 3 tane kablo al ve o ayarlı direnci sök sonra kabloları tak sonra kabloların ucuna ayarlı direnci tak böylece uzatmış olursun ama bence gereksiz hiç uğraşma derim ışığı bi seviyede tutsan yeter

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
ts100 çok kaliteli bir alet bende alıcam 3 tane kablo al ve o ayarlı direnci sök sonra kabloları tak sonra kabloların ucuna ayarlı direnci tak böylece uzatmış olursun ama bence gereksiz hiç uğraşma derim ışığı bi seviyede tutsan yeter
Ya mesela ders çalışıyorum hafif loş olsun istiyorum bazen geliyor çok kısarak çok loş bir ışık istiyorum ayrıca masamın arkasına mavi led şeritte taklılı bazen mavi bir arka plan istediğimde dışarıdan parlayan mavi bir odada gözükmesini istemediğimden uzatmak istiyorum :D

LastXeon

80+ Bronze
şu iki kanalı çok seviyorum belki işine yarayacak bilgi bulabilirsin

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
şu iki kanalı çok seviyorum belki işine yarayacak bilgi bulabilirsin
Murat şenden şaşmam kaliteli lehim yapmayı murat reisten öğrendim :D bakalım artık çarpılmadan yapabilirsem sıkıntı yok :D Merak ettiğim tek şey kablo ile uzattığımda çalışacak mı :D

LastXeon

80+ Bronze
Murat şenden şaşmam kaliteli lehim yapmayı murat reisten öğrendim :D bakalım artık çarpılmadan yapabilirsem sıkıntı yok :D Merak ettiğim tek şey kablo ile uzattığımda çalışacak mı :D
Murat şen aklıma gelmedi gelseydi atardım ama bu kanalarda kaliteli böyle kanalar değeri bilinmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

kablo uzatmasını düzgün yaparsan çalışır çünkü devre senin uzatma veya başka bişey yaptığını anlamaz gine aynı şekilde çalışır

Top Bottom