Legal yolları sordum hocam.Onların satılanların yarısı yükseltilmiş veya crackli diye biliyorumUcuza key alabilirsin saglamlisans sitesinden yada ücretsiz keyler var internette bak.
saglamlisans ı yıllardır kullanıyorum. Hiç sıkınyı yaşamadımLegal yolları sordum hocam.Onların satılanların yarısı yükseltilmiş veya crackli diye biliyorum
cmd ile yapılması skntılıben key almak yerine bu linkteki videoyu denemiştim olmuştu
11 proHocam sanmıyorum neden bu kadar ucuz ama OEM keyde satıyorlar işletim sistemin nedir homemu promu var.
Legal=Yasal demek.Orjinal keylerden bahsediyorum.Belki alternatif olarak yasal ama 1k yı geçmeyen keyler vardır onlardan bahsetmeye çalıştım fakat crack/oem/cmd ile kodlar atıyorsunuz olmuyor böyle.Bende biliyorum onlarla yapmayı maksat vicdanım rahat olarak kullanayım windowsuW269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
Bu keyi dene.
Sinirle cevap verdiğimi nerden biliyorsunuz sadece mesaj yoluyla jest ve mimiklerimi mi görüyorsunuz?Kendim alternatif bilmediğim için açmama rağmen böyle cevaplar geldi.Konuya yardımcı olmayacaksanız boşa yazmayınSen 5k bayıl kral cok hevesli gibisin zaten key al diyene ayrı cmd ile yap diyene ayrı sinirlenmişssin daha crack ne ya da ne değil bilmiyorsun bence