Legal yoldan windows etkinleştirme nasıl yapılır?

_Emir

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,003
Orjinal windows key harici başka yolu yok mu bunun?İlle de 4 5k mı bayılmak gerekiyor

Ucuza key alabilirsin saglamlisans sitesinden yada ücretsiz keyler var internette bak.

Legal yolları sordum hocam.Onların satılanların yarısı yükseltilmiş veya crackli diye biliyorum
saglamlisans ı yıllardır kullanıyorum. Hiç sıkınyı yaşamadım

Hocam sanmıyorum neden bu kadar ucuz ama OEM keyde satıyorlar işletim sistemin nedir homemu promu var.

ben key almak yerine bu linkteki videoyu denemiştim olmuştu

W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
Bu keyi dene.
Legal=Yasal demek.Orjinal keylerden bahsediyorum.Belki alternatif olarak yasal ama 1k yı geçmeyen keyler vardır onlardan bahsetmeye çalıştım fakat crack/oem/cmd ile kodlar atıyorsunuz olmuyor böyle.Bende biliyorum onlarla yapmayı maksat vicdanım rahat olarak kullanayım windowsu

Legal olduğunu yeni gördüm hocam sağlamlisans jetlisans bu siteler güvenilir legal bir sorun olmaz.

Sen 5k bayıl kral cok hevesli gibisin zaten key al diyene ayrı cmd ile yap diyene ayrı sinirlenmişssin daha crack ne ya da ne değil bilmiyorsun bence

• Beğen
Reaksiyonlar: rave
Sen 5k bayıl kral cok hevesli gibisin zaten key al diyene ayrı cmd ile yap diyene ayrı sinirlenmişssin daha crack ne ya da ne değil bilmiyorsun bence
Sinirle cevap verdiğimi nerden biliyorsunuz sadece mesaj yoluyla jest ve mimiklerimi mi görüyorsunuz?Kendim alternatif bilmediğim için açmama rağmen böyle cevaplar geldi.Konuya yardımcı olmayacaksanız boşa yazmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,832
Üyeler
184,234
Son üye
Dark Brotherhood
Geri