Bu arada açtım ikinci hesabı.Ne güzel düşünüyorsun. Çok iyi.
Selam150 kodunu kullandırmıyor, bu ürünler için geçerli değil diyor, bilgilerinize.
Bu arada açtım ikinci hesabı.Ne güzel düşünüyorsun. Çok iyi.
Ben her üründe oluyor diye biliyordum. Başka üründe kullanılıyor mu peki ? Selam100 kuponuda vardı sanırım.Bu arada açtım ikinci hesabı.İkinciyi aldım, çok teşekkürler.
Selam150 kodunu kullandırmıyor, bu ürünler için geçerli değil diyor, bilgilerinize.
Bende öyle biliyordum. Sadece bu ürünleri ekledim yukarıda yazdığım gibi uyarı verdi. Hatta uygulama açılışında SEPETTE150 gösterdi onu denedim. Ona da bitti dedi. Ama fiyatlar zaten uygun olduğu için aldım geçtim.Ben her üründe oluyor diye biliyordum. Başka üründe kullanılıyor mu peki ? Selam100 kuponuda vardı sanırım.
Evet fiyatı gerçekten çok uygun. Konuya yazan bazı arkadaşlar daha uyguna alabildiği in biraz daha uyguna alabilsek bizde çok iyi olmaz mıydı?Bende öyle biliyordum. Sadece bu ürünleri ekledim yukarıda yazdığım gibi uyarı verdi. Hatta uygulama açılışında SEPETTE150 gösterdi onu denedim. Ona da bitti dedi. Ama fiyatlar zaten uygun olduğu için aldım geçtim.
Olurdu da nasipte yoksa olanıyla yetiniriz.Evet fiyatı gerçekten çok uygun. Konuya yazan bazı arkadaşlar daha uyguna alabildiği in biraz daha uyguna alabilsek bizde çok iyi olmaz mıydı?![]()
Hahaha iyi yapmışsın. Ben de alabileceğimi hep alıyordum canlı destekten. Hazırda tut belki yine bir şeyler gelebilir.Olurdu da nasipte yoksa olanıyla yetiniriz.Hatta ikinci bir üründe denedim selam150 kuponunu, olmayınca M. H. ile görüştüm, ayrıca bir kupon tanımladılar. Bir 150' de biz kullanmış olduk.
![]()