🔥İndirim 🔥LEGO 30666 Creator 3 In 1 Gift Animals Polybag (75 Parça) 120TL🔥

Bu arada açtım ikinci hesabı. :blobdance: İkinciyi aldım, çok teşekkürler.

Selam150 kodunu kullandırmıyor, bu ürünler için geçerli değil diyor, bilgilerinize.
Ben her üründe oluyor diye biliyordum. Başka üründe kullanılıyor mu peki ? Selam100 kuponuda vardı sanırım.

Ben her üründe oluyor diye biliyordum. Başka üründe kullanılıyor mu peki ? Selam100 kuponuda vardı sanırım.
Bende öyle biliyordum. Sadece bu ürünleri ekledim yukarıda yazdığım gibi uyarı verdi. Hatta uygulama açılışında SEPETTE150 gösterdi onu denedim. Ona da bitti dedi. Ama fiyatlar zaten uygun olduğu için aldım geçtim.

Bende öyle biliyordum. Sadece bu ürünleri ekledim yukarıda yazdığım gibi uyarı verdi. Hatta uygulama açılışında SEPETTE150 gösterdi onu denedim. Ona da bitti dedi. Ama fiyatlar zaten uygun olduğu için aldım geçtim.
Evet fiyatı gerçekten çok uygun. Konuya yazan bazı arkadaşlar daha uyguna alabildiği in biraz daha uyguna alabilsek bizde çok iyi olmaz mıydı? :kekw:

Evet fiyatı gerçekten çok uygun. Konuya yazan bazı arkadaşlar daha uyguna alabildiği in biraz daha uyguna alabilsek bizde çok iyi olmaz mıydı? :kekw:
Olurdu da nasipte yoksa olanıyla yetiniriz. :) Hatta ikinci bir üründe denedim selam150 kuponunu, olmayınca M. H. ile görüştüm, ayrıca bir kupon tanımladılar. Bir 150' de biz kullanmış olduk. :kedi:

Olurdu da nasipte yoksa olanıyla yetiniriz. :) Hatta ikinci bir üründe denedim selam150 kuponunu, olmayınca M. H. ile görüştüm, ayrıca bir kupon tanımladılar. Bir 150' de biz kullanmış olduk. :kedi:
Hahaha iyi yapmışsın. Ben de alabileceğimi hep alıyordum canlı destekten. Hazırda tut belki yine bir şeyler gelebilir. :kekw:

Son düzenleme:
Küçük uyguna satılan ürünler rağbet gördükçe diğer setleri de alıp satışa sunsalar ne güzel olur.

Bu sefer bu üründe karton paketlene yerine plastik tercih edilmiş. İçi gözüküyor. Fena değilmiş. 🤗

1759063281284.webp
1759063306913.webp

Bir kaç tane stok gelmiş. Sonrasında alamayan varsa değrlendirebilir.

Bir de katkı yapayım konuya, aşağıdaki adreste setlerle yapılabilecek farklı (Custom) dizaynlar paylaşılıyor. Çocuklar için işimize yaradı, alanlar faydalanabilir;

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,807
Üyeler
183,017
Son üye
salamanca
Geri