❌İndirim Bitti! 🔥LEGO 30688 Tropikal Tukan 151TL🔥

Bünyamina

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,047
kız arkadaşıma çiçeklerden buket yapmayı düşünüyorum da cashback bonus hepsipara neler var katılabilecek kupon felan var mı
Kasımı beklemelisin o zaman. Papatya, lale, ayçiçeği, gül vb bir sürü çiçek mevcut. Bunları 300tl civarından alabilirsin.
Şu an için papel %10 veriyor cashback.
Diğerleri kişiye özel kiminde var kiminde yok.
Ha kasımda ayrıyeten illaki kupon gelir. Takip edersen denk gelirsin.

Kasımı beklemelisin o zaman. Papatya, lale, ayçiçeği, gül vb alırsın. Bunları 300tl civarından alırsın.
Şu an için papel %10 veriyor cashback.
Diğerleri kişiye özel kiminde var kiminde yok.
Ha kasımda ayrıyeten illaki kupon gelir. Takip edersen denk gelirsin.
Ben hiç bu cashback olaylarını kullanmıyorum. Papel nasıl güvenilir mi?

Ben hiç bu cashback olaylarını kullanmıyorum. Papel nasıl güvenilir mi?
Bir çok kampanyası mevcut. Yani izinleri var. Güvenilir demek için başka ne gerekir bilmiyorum. 🤷‍♂️

Bir çok kampanyası mevcut. Yani izinleri var. Güvenilir demek için başka ne gerekir bilmiyorum. 🤷‍♂️
Yok güvenilirdir tabi de, ben hiç kullanmadığım için bu tarz şeyleri yabancıyım çok.

Yok güvenilirdir tabi de, ben hiç kullanmadığım için bu tarz şeyleri yabancıyım çok.
Deneyebilirsin istersen. Bak araştır sitelerinde gez. Başka yerlere bak onlar ne yapıyor. Hoşuna giderse karar verirsin.

@Bünyamina hocam size sormuştum ama havada kaldı görmediniz https://amzn.eu/d/2xUHjUi bu alınır mı 439 TL'ye düşüyor veyahut bu konudaki 2-3 tanesi gibi mi almak daha mantıklı ilk kez LEGO alacağım
Bu bence kasımda düşer ya. Düşmese bile kupon yakalarsın daha uyguna gelir. Biraz beklersen daha iyi olur bence tabii.
Küçük setlerden de almayı düşünüyorsan köpekliyi bence kesin almalısın. Çok çeşitli o. Sağ olsun bir arkadaş söylemişti.

Bu bence kasımda düşer ya. Düşmese bile kupon yakalarsın daha uyguna gelir. Biraz beklersen daha iyi olur bence tabii.
Küçük setlerden de almayı düşünüyorsan köpekliyi bence kesin almalısın. Çok çeşitli o. Sağ olsun bir arkadaş söylemişti.
Daha fazla düşeceğini sanmıyorum çünkü fiyat geçmişinde en son 430 civarına düşmüş onun haricinde görmedim belki kuponla indirime gelir başka bilmiyorum. Köpekli ve tukan ikiside 3 farklı hayvana dönüşebiliyor sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,421
Üyeler
186,063
Son üye
botcukkk
Geri