Hocam pek görünmüyor ama renk olarak yazarsanız çok büyük yardımınız dokunurGöründüğü kadarı burada bak
Hocam pek görünmüyor ama renk olarak yazarsanız çok büyük yardımınız dokun
Hocam pek görünmüyor ama renk olarak yazarsanız çok büyük yardımınız dokunur
Kırmızı her zaman +5VMesaj otomatik birleştirildi:
Fotoğrafı büyütürsen çok rahat görebilirsin burada bak
Hocam kablolar lehimli değil serbest bir şekilde duruyor, fotoğrafın çekildiği açı dolayısıyla öyle iyice bakmadan rezillikten bahsetmeyin.Mikroişlemci ile smd kapasitörlerdeki o kabloları kim lehimledi?
Bence bu bir şaka dimi????
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çabuk şaka deyin lütfen hala gülüyorum. Ve bugün geceye kadar bu görseli silin, yoksa rezil oluruz bütün dünyaya ülkecek
fotoğrafını atın değişirkarta giden kulaklık kablolarının kopması nedeniyle tekrar lehimlerken kablonun sırası önemli olurmu yani önceden belki farklı yerde olan kabloyu farklı yere lehimlesem sıkıntı cıkarırmı?
ve eğer önemliyse hangisini nereye takacağımı nerden bileceğim?
Valla bir an öyle görmüşüm Şaka zannetmiştim. Hani bu işlere göz aşinalığı olunca; bir anda komedi gibi duruyor bizim elektronik işlerindeHocam kablolar lehimli değil serbest bir şekilde duruyor, fotoğrafın çekildiği açı dolayısıyla öyle iyice bakmadan rezillikten bahsetmeyin.
Zaten atmış olduğum fotoğraf baya referans olacak arkadaşaHocam kablolar lehimli değil serbest bir şekilde duruyor, fotoğrafın çekildiği açı dolayısıyla öyle iyice bakmadan rezillikten bahsetmeyin.
Valla bir an öyle görmüşüm Şaka zannetmiştim. Hani bu işlere göz aşinalığı olunca; bir anda komedi gibi duruyor bizim elektronik işlerinde
Zaten atmış olduğum fotoğraf baya referans olacak arkadaşa
Benimkini modeli kyruse ama çok bir farkı olmaz heralde hocamValla bir an öyle görmüşüm Şaka zannetmiştim. Hani bu işlere göz aşinalığı olunca; bir anda komedi gibi duruyor bizim elektronik işlerinde
Zaten atmış olduğum fotoğraf baya referans olacak arkadaşa
Alıntıyı görüntüle
Harf sıralamasına göre renkleri yerleştirirsen hiç bir farkı olmaz. Her renk global anlamda standart renklerdirBenimkini modeli kyruse ama çok bir farkı olmaz heralde hocam
Hocam şimdi lehim atıcazda sadece hapörlör için g-l-r taksak yeterli olur değilmi?m + m - g l r v- v+