🔥İndirim Lenovo 320hz IPS monitör 6049₺

dell alienware aw2525hm modelini 10.500-11000₺’ye almak mı yoksa 6199₺’ye bu monitörü almak mı? aralarında çok kalite farkı var mıdır? cs2 oynuyorum sistemim rx 7700 xt 12gb ryzen 5 7500f 16gb 6000mhz ram şuan ki monitörüm aoc’un bi modeli 21.5 inç 75hz 1ms tn panel yeni bi monitöre ihtiyacım var
Lenovoyu al bak hoşuna gitmezse iade edersin.
Diğerini o fiyata her zaman bulursun indirimi yok şuan.

PPI azalıyor, çözünürlük aynı ekran büyük olunca inç başına daha az pixel düşüyor. 100 kareye 200 nokta yerine 200 kareye 200 noktayı koymak gibi düşün detay azalıyor.
peki bu durum bu monitör için mi geçerli yoksa genel oalrak 1080p 27 ekranların hepsinde mi hocam

bu fiyata bu özellik ve kalitede monitör bulamazsınız. ben özellikle fps için aldım. zaten her kesime hitap eden bir monitör değil ama fps için alıyorsanız bu fiyata rakipsiz diyebilirim. dell e 2 katı vermeye gerek yok çünkü arasındaki fark 2 katı edecek bir şey değil. bir de şunu unutmayın monitör tam 320 hz yansıtıyor. overclocksuz. en iyi özelliklerinden birisi. ben gayet memnunum

bu fiyata bu özellik ve kalitede monitör bulamazsınız. ben özellikle fps için aldım. zaten her kesime hitap eden bir monitör değil ama fps için alıyorsanız bu fiyata rakipsiz diyebilirim. dell e 2 katı vermeye gerek yok çünkü arasındaki fark 2 katı edecek bir şey değil. bir de şunu unutmayın monitör tam 320 hz yansıtıyor. overclocksuz. en iyi özelliklerinden birisi. ben gayet memnunum
bende cs2 için aldım asus 240hz vardı bende onu ikinci monitör yaparım bununla oynarım diye düşünüyorum geldiğinde beğenmezsemde iade ederim

Valo için almıştım memnunum hz farkı hissediliyor

hocam ben de şimdi sipariş verdim. cs2 oynamak için aldım zaten 500 fps üstü alacak bir sistemde topladım. monitör geldiğinde nasıl testler yapmalıyız bir anlatabilir misiniz uygulama veya program adı vererek

kafam çok karıştı duvarda 43 inch var yan ekran 21 şimdi de bu 24 yarında 27 2k alırım karman çorman oldu

hocam ben de şimdi sipariş verdim. cs2 oynamak için aldım zaten 500 fps üstü alacak bir sistemde topladım. monitör geldiğinde nasıl testler yapmalıyız bir anlatabilir misiniz uygulama veya program adı vererek
internetten piksel testlerini yap. ölü piksel olmasın. bir de ufo testine bak. ghosting yok monitörde ama bakmanda fayda var. piksel testinde siyah ekran da var bu arada, karanlıkta ışık sızması var mı yok mu diye bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,370
Üyeler
185,716
Son üye
Efe8373
Geri