Bitti.Bitti mi kampanya çarşamba günü denemiştim olmamıştı da
Bitti mi kampanya çarşamba günü denemiştim olmamıştı da
çarşamba aksam 22:10 sularında denedim alınıyorduBitti mi kampanya çarşamba günü denemiştim olmamıştı da
4500 liralık laptop mağazada duruyordu pentium işlemcili. Dedim bi bakayım şuna. video koymuşlar dosyanın içine video'yu açtım dondu bilgisayarOparaya Windows'u kasmadan açacak laptop bile yoktur artık sıfır olarak 2. el anca.
Merhaba bugün ürünü bende 15.2k ya aldım club üyelerine özel indirim gelmiş. 14.4 değil ama bu fiyatta iyidir. Mouse kutunun içşnden mi çıkıyor acaba yoksa farklı bir kutuda mı veriyorlar elden teslimde?umarım bitmez hocam
İçinden çıkıyor.Merhaba bugün ürünü bende 15.2k ya aldım club üyelerine özel indirim gelmiş. 14.4 değil ama bu fiyatta iyidir. Mouse kutunun içşnden mi çıkıyor acaba yoksa farklı bir kutuda mı veriyorlar elden teslimde?
kutunun içinde çıkıyor farenın kutusu yok ama güzelce paketlenmiş belgeleri vs var hayırlı olsun bu aradaMerhaba bugün ürünü bende 15.2k ya aldım club üyelerine özel indirim gelmiş. 14.4 değil ama bu fiyatta iyidir. Mouse kutunun içşnden mi çıkıyor acaba yoksa farklı bir kutuda mı veriyorlar elden teslimde?
Kanka ekran hz değeri yazmıyor hiçbir yerde 165hz mi 120hz mi acaba ürün?kutunun içinde çıkıyor farenın kutusu yok ama güzelce paketlenmiş belgeleri vs var hayırlı olsun bu arada
Kanka ekran hz değeri yazmıyor hiçbir yerde 165hz mi 120hz mi acaba ürün?