D Daisys 80+ Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 69 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim nurullah kılıç 5 Aralık 2024 #1 arkadaşlar yeni laptop aldım lenovo. freedos olarak aldım içine windows 10 yükleyeceğim bana aşama aşama yardımcı olabilir misiniz. ilk defa böyle bir işlem yapacağım.
arkadaşlar yeni laptop aldım lenovo. freedos olarak aldım içine windows 10 yükleyeceğim bana aşama aşama yardımcı olabilir misiniz. ilk defa böyle bir işlem yapacağım.
emreBeoa 80+ Platinum Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 11,946 Dahası Reaksiyon skoru 5,559 İsim Emre siyah 5 Aralık 2024 #2 flashı takcan (windwos kurulu olanı) ilerle ilerle disk seç zaten bir tane vardı hangi windowsu indirmek istediğini falan sorar home seç bu kadar
flashı takcan (windwos kurulu olanı) ilerle ilerle disk seç zaten bir tane vardı hangi windowsu indirmek istediğini falan sorar home seç bu kadar
D Daisys 80+ Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 69 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim nurullah kılıç 5 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 windows kodu bulabilir miyim peki
A320M 80+ Katılım 27 Eylül 2024 Mesajlar 203 5 Aralık 2024 #4 Daisys yazmış: windows kodu bulabilir miyim peki Devamı için tıklayın... Satın alman gerekecektir... (lisans olmadan da kurulum yapabilirsin)
Daisys yazmış: windows kodu bulabilir miyim peki Devamı için tıklayın... Satın alman gerekecektir... (lisans olmadan da kurulum yapabilirsin)