boyutu büyük olsun isteğim zaten aslında. monitör yanına veya üste asıcam alandan sıkıntı yok. 144 ten sonra nasıl olur bilmiyoım ama yan yana göz yorarmı144 hz olmaması dışında bir eksiği yok çok iyi fiyat
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olur da çok büyük olur gibi alanın varsa kaçırma satıcı vatan bilgisayar
Bende 24den 27ye geçtim yavaş yavaş alışıyosunboyutu büyük olsun isteğim zaten aslında. monitör yanına veya üste asıcam alandan sıkıntı yok. 144 ten sonra nasıl olur bilmiyoım ama yan yana göz yorarmı
biraz üstü değil arada 2k fark var hocam ve aryond va panelaryond 32 inc 165 hz var
4k ya bulunabiliyorbiraz üstü değil arada 2k fark var hocam ve aryond va panel
nerede link atabilir misiniz? Sıfır 4k ya varsa hemen alayım4k ya bulunabiliyor
IPS panel olduğu için doğrudur ama panelin detaylarını bilmiyorumgrafik tasarım işiyle uğraşanlar için birebir değil mi?
Bu monitörü alıyorsanız bence 2K için alın hocam görüntüyü kötü gösterir diye düşünüyorum 1080P MS değişmezBu monitör 1080pde kaç Hz verir yine aynı mı ? Yada kaç MS verir yine aynı mı?
Valla benim de kafam karıştı monitör alacağım 2K olsun istiyorum dün lenovo paylaşmıştım biraz daha ince tasarım 27 inc 2K 3200 olmuş oda trendyolda ama buda 300 TL farka değer büyüklüğünü düşününce de bunu sığdıramam diye düşünüyorum başka bir monitör gelmezse alacağım gibiBunu alan yanına üzel bir vesa bakması gerekebilir. Hareket kabiliyeti çok düşük gözüküyor. Tamamen fotoğraftan çıkarımım ama bu, şahsen kullanmadım veya incelemedim. Ama her şeye rağmen bi ağzım düştü, kafam karışması değil.