0 ghosting olan tek VA panel (şu an itibariyle) Samsung'un son nesil pahalı VA'ları. G7 Neo da onlardan biri. Binlerce monitörün içinden 1 tanesine bakıp kalanı genellemeyin.bende g7 VA panel var aynı segmentte ips varsa kıyas yapacağımız buyursun gelsin kalibrasyonla mükemmel renk alıyorum üstüne de ghosting sıfır panelden panele uçurum fark mevcut
Samsung Odyssey G7 C32G75T Review
The Samsung Odyssey G7 C32G75T is a 240Hz, 1440p gaming monitor. It's part of Samsung's 2020 Odyssey gaming lineup, and it's one of few monitors available in two...www.rtings.com
Bunun yerine:Bu model indirime girdi zannettim. IPS ve 400nit parlaklık var. Bu modeli bir türlü indirime girmiyor.
LENOVO Legion R25ı-30 67b7gacbtk 24.5" 1920x1080 165hz / 180hz Overclock) Fhd 0.5ms Mprt 2 178° / 17 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LENOVO Legion R25ı-30 67b7gacbtk 24.5" 1920x1080 165hz / 180hz Overclock) Fhd 0.5ms Mprt 2 178° / 17 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Dediğiniz ürün güzel fakat IPS paneller çok karanlık oluyor. Bu yüzden parlaklığı yüksek bir ürün bir ürün istiyorum.
Trendyolda o yorumu atan sizmisiniz hocamBen aldım ölü pixel çıktı, yetkili servis 1 taneden bir şey olmaz deyip geri gönderdi.
Yanlışınız var hocam. Tam tersine griye çalar IPS'ler. Attığınız ürün de IPS ayrıca.Dediğiniz ürün güzel fakat IPS paneller çok karanlık oluyor. Bu yüzden parlaklığı yüksek bir ürün bir ürün istiyorum.
bendeki cihaz eski nesil g7 ve ghosting yok. Bir çok monitör test ettim sizin gözünüz eğer olağanüstü bir şekilde yaratıldıysa ve ghosting var diyeceksiniz buyrun misafir edeyim.0 ghosting olan tek VA panel (şu an itibariyle) Samsung'un son nesil pahalı VA'ları. G7 Neo da onlardan biri. Binlerce monitörün içinden 1 tanesine bakıp kalanı genellemeyin.
Edit: OLED ile ayni para olduğunu da belirteyim.
Kaldı ki G7 Neo'da da en son tonla yazilim sorunu vardı.
Edit2: Hiçbir zaman VA kötüdür demedim zaten. Ucuz VA kötüdür dedim.
Elinizdeki cihazda da Neo G7'de de ghosting var hocam. Sizdekinde yavaş 0-20 geçişi, Neo'da overshoot'tan dolayı. Ancak ikisi de siyahlarda standart bir IPS'ten hızlı, kalanlarda en hızlı IPS'ler ile kapışır.bendeki cihaz eski nesil g7 ve ghosting yok. Bir çok monitör test ettim sizin gözünüz eğer olağanüstü bir şekilde yaratıldıysa ve ghosting var diyeceksiniz buyrun misafir edeyim.