Neler Yeni

🔥İndirim LENOVO R25f-30 24.5inch Monitor-HDMI 280 HZ VA 4299 TL 🔥🔥🔥

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,131
İsim
Kadir
şuan vg27v kullanıyorum renk kalitesi harika ghosting 0 zaten asus monitörde ghosting çıkarsa oda senin şansın :D
Ghosting değil renkler çok kötüydü bunu forumdaki birkaç arkadaşta yazdı hatta detaylı incelemesini yapan bir arkadaş kör olursunuz bu panelde demişti :D
Bahsettiğin model vg27vq ben onu kötülemiyorum ki? Kullanmadım o modeli

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,131
İsim
Kadir
Asusda Ghosting şansmı 🤣🤣🤣🤣🤣
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ghosting bikere şans felanda değil🤣🤣🤣🤣

dostum bana göre şans ve asus bir monitörde hatta 2024 yılında ghosting çıkıcağını düşünüyorsan bence birdaha monitör hakkında konuşmamanı öneririm.
Rica ediyorum diğer arkadaşlar gibi tartışmayın, konu boşuna kirleniyor altı üstü bir monitör
Yok cidden sıcak fırsata konu açmamak lazım bir kere daha oldu ara verdim. En iyisi paylaşmamak

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Burak yılmaz
Rica ediyorum diğer arkadaşlar gibi tartışmayın, konu boşuna kirleniyor altı üstü bir monitör
Yok cidden sıcak fırsata konu açmamak lazım bir kere daha oldu ara verdim. En iyisi paylaşmamak
:D Bu Cevap Beni Güldürdü Daha Önceden Açtığınız Konu Benzer Konularda Karşıma Çıktı Okudum Gerçekten Birazcık Komikti Moralinizi Bozmayın Paylaşabilirsiniz ama altına güzel bir not bırakın :)

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Draq123
dostum bana göre şans ve asus bir monitörde hatta 2024 yılında ghosting çıkıcağını düşünüyorsan bence birdaha monitör hakkında konuşmamanı öneririm.
Yaş küçük onu anladım eyw oğren diye söylüyorum ghosting şans degildir bi modelde ya ghosting vardır ya yoktur ayrıca asusun yaptığı çoğu monitör iyi değildir 2024 de hemde

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ghosting panelin tepki süresi ozelliğidir ve üründej urune degismez. Dolayisiyla sanş falan değildir. Birinde varsa hepsinde vardır.

Ayrıca 2024 yilinda tonla rahatsize edici ghostingli monitör var.
Ayrıca ghosting hiçbir zaman 0 da olmaz. Her zaman vardır. Yalnızca seviyesini ölçeriz. Gözle fark edilmeyecek kadar azsa yok denir. Hiç yok anlamında değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Burak yılmaz
Ghosting panelin tepki süresi ozelliğidir ve üründej urune degismez. Dolayisiyla sanş falan değildir. Birinde varsa hepsinde vardır.

Ayrıca 2024 yilinda tonla rahatsize edici ghostingli monitör var.
Ayrıca ghosting hiçbir zaman 0 da olmaz. Her zaman vardır. Yalnızca seviyesini ölçeriz. Gözle fark edilmeyecek kadar azsa yok denir. Hiç yok anlamında değil.
Ben Sadece 2024 yılında ''asus'' monitörlerdeki orandan bahsettim :) kavga çıkarma niyetim yok maalesef bilgisayardan anlarım ama monitör konusunda beni geçtiniz :D

Akanzai

80+
Valla ürün bende mevcut olmasına rağmen al-sat için aldım.Siz VA mı IPS mi diye tartışa durun.Bu fiyata bedava.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Burak yılmaz
Yaş küçük onu anladım eyw oğren diye söylüyorum ghosting şans degildir bi modelde ya ghosting vardır ya yoktur ayrıca asusun yaptığı çoğu monitör iyi değildir 2024 de hemde
belli ediyorum zaten yaşın küçük olduğunu ister istemez :) Y.O: 15

SwArOn

80+
Yüksek hz arayanlar için iyi fiyat çünkü IPS tarafında alınabilir en ucuz model 5k ve165hz. aradaki hz farkı işine yarayacak olan alır onun harici IPS candır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,013
Üyeler
160,926
Son üye
Kırpy_00
Top Bottom