Neler Yeni

🔥İndirim 🔥 Lenovo Legion R25f-30 VA Panel 280 Hz Monitör 🔥 4299 TL 🔥 Yapışın Dostlar

Gif Man

80+ Gold
bazıları oo abi 360Hz
Aynen Çoğunluk Böyle .
Oooo Fish Sticker - Oooo Oo Ooo Stickers
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benq monitör koydum 75Hz gören herkes abi en iyi monitörü kendine almışsın diyor
Oh Yeah Dance GIF - Oh Yeah Dance Dancing GIFs

Fantastiktürk

80+ Bronze
Kötü marka demesim marka algısı mesela Asus MSI Benq gibi üreticilerin ürünlerini koy daha fazla dikkat çeker. Aynı kalitede hatta daha iyi Gigabyte monitör koy ya da ViewSonic, Aoc felan aynı etkiyi vermiyor. Bende kafe işletiyorum tecrube ile sabit. Kamera kaydı için Benq monitör koydum 75Hz gören herkes abi en iyi monitörü kendine almışsın diyor, bazıları oo abi 360Hz değil mi bu diyor 😃
Nedir bu milletteki Benq aşkı yahu...

Kötü marka demesim marka algısı mesela Asus MSI Benq gibi üreticilerin ürünlerini koy daha fazla dikkat çeker. Aynı kalitede hatta daha iyi Gigabyte monitör koy ya da ViewSonic, Aoc felan aynı etkiyi vermiyor. Bende kafe işletiyorum tecrube ile sabit. Kamera kaydı için Benq monitör koydum 75Hz gören herkes abi en iyi monitörü kendine almışsın diyor, bazıları oo abi 360Hz değil mi bu diyor 😃
İnternet kafe için ne gerekiyor ben anlamam derken tam bunu kastediyordum işte. Ben monitör iyi mi kötü mü onu bilirim. İnternet kafeyi değil 😅🤷‍♂️
O sırada eski tip monitör gibi duran benim Acer:
Screenshot_2024-03-29-15-17-11-938_com.android.chrome.png

Fantastiktürk

80+ Bronze
Aklıma geldi bu modelin ClearMR7000 denen bi sertifikası vardı dimi...

Fantastiktürk

80+ Bronze

Fantastiktürk

80+ Bronze
R25İ-30 İle Kıyaslama Yapabilirsin Ondaki VESA ClearMR 7000'dü
Eğer R25f'nin overdrive ayarı yüksekken black smearing bu derecedeyse R25i ile kıyaslamanın bir manası yok çünkü R25i çok daha iyi demektir. (Tabii ghostingden bahsediyorum. Arada Hz farkı var.)

Gif Man

80+ Gold
Eğer R25f'nin overdrive ayarı yüksekken black smearing bu derecedeyse R25i ile kıyaslamanın bir manası yok çünkü R25i çok daha iyi demektir.
tabii ki IPS Panel Ve VA Panel Farkından Dolayı Sapıtmalar Olur .

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,140
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Nedir bu milletteki Benq aşkı yahu...
Reklamın önemi işte, meyvesini yiyor. İlk yenilemeyi Benq ile yapmıştık 2017'de 60Hz olmasına rağmen müşteri geri dönüşü gayet iyiydi ondan sonra da MSI koydum kafam rahat.
İnternet kafe için ne gerekiyor ben anlamam derken tam bunu kastediyordum işte. Ben monitör iyi mi kötü mü onu bilirim. İnternet kafeyi değil 😅🤷‍♂️
Çok garip tipler var bilmesen daha iyi :D Bende daha iyi monitör var, müşteri bi monitör gösteriyor işte ben kullanıyorum ya da X kafede var şöyle iyi böyle iyi, senin ki de iyi ama o çok iyi felan diyor, oturup dinliyorum övmesini 😂

Hangi monitör bu?

Fantastiktürk

80+ Bronze
Hangi monitör bu?
Acer XV272U V hocam. TR'deki versiyonu K7E panel ve güncel firmware ile satılıyor. Işık sensörü VS. hariç U KV ile birebir aynı monitör:

Son düzenleme:

Fanzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enis
bende g7 VA panel var aynı segmentte ips varsa kıyas yapacağımız buyursun gelsin kalibrasyonla mükemmel renk alıyorum üstüne de ghosting sıfır panelden panele uçurum fark mevcut

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,302
Üyeler
159,602
Son üye
kaanakg
Top Bottom