Nedir bu milletteki Benq aşkı yahu...Kötü marka demesim marka algısı mesela Asus MSI Benq gibi üreticilerin ürünlerini koy daha fazla dikkat çeker. Aynı kalitede hatta daha iyi Gigabyte monitör koy ya da ViewSonic, Aoc felan aynı etkiyi vermiyor. Bende kafe işletiyorum tecrube ile sabit. Kamera kaydı için Benq monitör koydum 75Hz gören herkes abi en iyi monitörü kendine almışsın diyor, bazıları oo abi 360Hz değil mi bu diyor
İnternet kafe için ne gerekiyor ben anlamam derken tam bunu kastediyordum işte. Ben monitör iyi mi kötü mü onu bilirim. İnternet kafeyi değilKötü marka demesim marka algısı mesela Asus MSI Benq gibi üreticilerin ürünlerini koy daha fazla dikkat çeker. Aynı kalitede hatta daha iyi Gigabyte monitör koy ya da ViewSonic, Aoc felan aynı etkiyi vermiyor. Bende kafe işletiyorum tecrube ile sabit. Kamera kaydı için Benq monitör koydum 75Hz gören herkes abi en iyi monitörü kendine almışsın diyor, bazıları oo abi 360Hz değil mi bu diyor
Kötü marka demesim marka algısı mesela Asus MSI Benq gibi üreticilerin ürünlerini koy daha fazla dikkat çeker. Aynı kalitede hatta daha iyi Gigabyte monitör koy ya da ViewSonic, Aoc felan aynı etkiyi vermiyor. Bende kafe işletiyorum tecrube ile sabit. Kamera kaydı için Benq monitör koydum 75Hz gören herkes abi en iyi monitörü kendine almışsın diyor, bazıları oo abi 360Hz değil mi bu diyor
OD ayarı kaçta bilmeden büyük sallamak istemiyorum ama o sertifika da boşmuş demek...VESA ClearMR 8000 Olarak Düzeltelim
Eğer R25f'nin overdrive ayarı yüksekken black smearing bu derecedeyse R25i ile kıyaslamanın bir manası yok çünkü R25i çok daha iyi demektir. (Tabii ghostingden bahsediyorum. Arada Hz farkı var.)R25İ-30 İle Kıyaslama Yapabilirsin Ondaki VESA ClearMR 7000'dü
Reklamın önemi işte, meyvesini yiyor. İlk yenilemeyi Benq ile yapmıştık 2017'de 60Hz olmasına rağmen müşteri geri dönüşü gayet iyiydi ondan sonra da MSI koydum kafam rahat.Nedir bu milletteki Benq aşkı yahu...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok garip tipler var bilmesen daha iyi Bende daha iyi monitör var, müşteri bi monitör gösteriyor işte ben kullanıyorum ya da X kafede var şöyle iyi böyle iyi, senin ki de iyi ama o çok iyi felan diyor, oturup dinliyorum övmesiniİnternet kafe için ne gerekiyor ben anlamam derken tam bunu kastediyordum işte. Ben monitör iyi mi kötü mü onu bilirim. İnternet kafeyi değil
Hangi monitör bu?
Acer XV272U V hocam. TR'deki versiyonu K7E panel ve güncel firmware ile satılıyor. Işık sensörü VS. hariç U KV ile birebir aynı monitör:Hangi monitör bu?