dedogukam7
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 3100
Merhaba bu monitörü almayı düşünüyorum özelliklerini falan iyi buldum sizce alınır mı? alan varsa ghosting ölü piksel durumu nedir veya 3000tlye başka ne alınabilir ?
kaç ms ki 1 mibizim arkadaş almıştı güzel monitör ama 0.5 olayı palavra
1 dirkaç ms ki 1 mi
gigabyte g24f var 3400tlbu fiyat bandında başka bir monitör varmı önerebilceğin 3000-3100 falan ghosting olmasa yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yoksa direk bunu alayimmi sence fiyatına göre özellikleri iyi cunku baya
Ben kullanıyorum mprt modu ile gayet 0.5ms oluyor ne demek istediğinizi biraz daha açıklanabilir misiniz? Ayrıca şu an 166hz de kullanıyorum. 0.5 MS 166hz canavar gibi monitör?(IPS monitör 0.5 MS de biraz ghosting oluyor haliyle o kadar da olsun) Oyunlarda belli olmuyor o kadar az ayrıca Film,dizi de izleyeceksin Hdr modunda çok güzel oluyorbizim arkadaş almıştı güzel monitör ama 0.5 olayı palavra
Bende bu şekilde kullanıyorum genelde Steam pubg oynarım ve çok memnunum gerçekten.Ben kullanıyorum mprt modu ile gayet 0.5ms oluyor ne demek istediğinizi biraz daha açıklanabilir misiniz? Ayrıca şu an 166hz de kullanıyorum. 0.5 MS 166hz canavar gibi monitör?(IPS monitör 0.5 MS de biraz ghosting oluyor haliyle o kadar da olsun)
Ben kullanıyorum mprt modu ile gayet 0.5ms oluyor ne demek istediğinizi biraz daha açıklanabilir misiniz? Ayrıca şu an 166hz de kullanıyorum. 0.5 MS 166hz canavar gibi monitör?