Ben gigabyte olanı alırdım. Arkadaşıma aldırmıştım zamanında gayet memnun bir şekilde kullanıyor, kendim de test etmiştim güzel monitör.Kesinmi reis
Hocam DP kablosu veya hdmı kablosu çıkmıyormus herhalde bide DP kablosu önerirmisinBen gigabyte olanı alırdım. Arkadaşıma aldırmıştım zamanında gayet memnun bir şekilde kullanıyor, kendim de test etmiştim güzel monitör.
Valla hocam 1.2 dp veya 2.0 hdmi diye aratıp bulduğumu atarım atarsam o yüzden siz bakın hoşunuza gideni alın bence Ugreen iyidir pahalı gelirse alfais bakabilirsiniz.Hocam DP kablosu veya hdmı kablosu çıkmıyormus herhalde bide DP kablosu önerirmisin
Hocam bide 180 Hz e kadar oluyormuş oc yaparsak oc yapmak monitöre zararlimidir kullanım ömrünü azaltır mı kusura bakmayın monitör ile ilgili fazla bişey bilmiyorum daValla hocam 1.2 dp veya 2.0 hdmi diye aratıp bulduğumu atarım atarsam o yüzden siz bakın hoşunuza gideni alın bence Ugreen iyidir pahalı gelirse alfais bakabilirsiniz.
Bence yapabilirsiniz sorun olmaz ama içiniz rahat etmezse dursun hocam 15hz ne yaşatır ne öldürür sonuçtaHocam bide 180 Hz e kadar oluyormuş oc yaparsak oc yapmak monitöre zararlimidir kullanım ömrünü azaltır mı kusura bakmayın monitör ile ilgili fazla bişey bilmiyorum da
Monitörde OC için ekstra bir şey yapmanıza gerek yok ki, izlediğim videolarda monitör ayarlarından Overclock ON/OFF seçebiliyorsun direkt, zararı olacağını sanmıyorum.Hocam bide 180 Hz e kadar oluyormuş oc yaparsak oc yapmak monitöre zararlimidir kullanım ömrünü azaltır mı kusura bakmayın monitör ile ilgili fazla bişey bilmiyorum da
Siz bilirsiniz hocam dediğim gibi ne yaşatır ne öldürür içiniz rahat kullanın. Hayırlı olsun.İçime kurt düşer benum en iyisi yapmayim