Aldın mı dostum?Çok teşekkür ederim hocam Allah razı olsun
Ben dün aldım lenovayi bugün geldi gayet güzel 180 hz diye o tercih edilebilirBeyler yarın alicam sizce hangisi
Arada ne kadar fiyat farkı var. 15Hz için değeyecek bir fark varsa gigabyte ama yoksa Lenovada fazlasıyla f/p ürünü şuan. Kendimde kullanıyorum tavsiye ederim.Beyler yarın alicam sizce hangisi
İkiside harika monitör , gigabyte indirimde sanırım , standı daha güzel ve hzi daha yüksek olduğu için gigabyte almanızı öneririmBeyler yarın alicam sizce hangisi
hangisini sipariş verdiniz.? bende şu an gigabyte ı almayı düşünüyorum? hangi siteden aldınız?Ben sipariş verdim, alan arkadaşlara hayırlı olsun.
Onu belirtmeyi unutmuşum heyecandan, GIGABYTE G24F-2 sipariş ettim. İtopya indiriminden yararlandım, 3.600 TL tuttu.hangisini sipariş verdiniz.? bende şu an gigabyte ı almayı düşünüyorum? hangi siteden aldınız?
bende aoc 24G2SPU ve G24F-2 arasında kaldım. hangisini alsam aceba?Onu belirtmeyi unutmuşum heyecandan, GIGABYTE G24F-2 sipariş ettim. İtopya indiriminden yararlandım, 3.600 TL tuttu.
G24-20 yaklaşık 3 ay olacak kullanıyorum tavsiye ederimBeyler yarın alicam sizce hangisi
G24-20 al gigabyte olanda zamaninda ölü piksel muhabbeti çıkmıştı forumda 2-3 tane konu vardı bakabilirsin şuan ölü piksel sorunu var mi bilmiyorum flame yemiyim,Yarın alicagim