GİGABYTE G24F-2 alınır mı?

Kocaelideyim bulamadım bi türlu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yil sonuna kadar garantisi var diyor
ee garntisi bittikten sonra panel bozulursa ne yapacan ? indirim ile güzel monitörler 4-4,5K bandına düşüyor zaten onları kovala bence garantili sıfır ürün almış olursun. ben ve arkadaşımın bozuldu diyorum yıl sonuna kadar garantisi var diyosun :D

ee garntisi bittikten sonra panel bozulursa ne yapacan ? indirim ile güzel monitörler 4-4,5K bandına düşüyor zaten onları kovala bence garantili sıfır ürün almış olursun. ben ve arkadaşımın bozuldu diyorum yıl sonuna kadar garantisi var diyosun :D
Doğru diyosun, 4.5kya neler çıkar sıfır

Alıntıyı görüntüle

bir süre sonra bu şekil çizgiler oluşuyor
bu kronik mi oluyor bende kullanıyorum arkadaşım da kullanıyor bizde niye olmuyor

İyi bayramlar, 2.el GİGABYTE G24F-2 buldum. Sorunsuz, kutu içeriği tam ve yıl sonuna kadar garantisi var 3700tl. Alınır mı?
3700e alınmaz pahalı 2. el la bu

selam, kronik sorunu var tavsiye etmem.
Hayır kronik sorunlu olan model G24F modeliydi daha sonradan 2.versiyonunu yani G24F-2 modelini çıkarttılar o modelde kronik sorun yok.
Size denk gelen sorun hemen hemen her monitörün başına gelebilir sonuçta elektronik cihaz şans işi. Aynı modeli bende kullanıyorum sorun yok.

2.eline 4bin TL fazla o kadar verme. En fazla 3200-3400 bandında ara sorunsuzunu bulursan al.

Hayır kronik sorunlu olan model G24F modeliydi daha sonradan 2.versiyonunu yani G24F-2 modelini çıkarttılar o modelde kronik sorun yok.
Size denk gelen sorun hemen hemen her monitörün başına gelebilir sonuçta elektronik cihaz şans işi. Aynı modeli bende kullanıyorum sorun yok.

2.eline 4bin TL fazla o kadar verme. En fazla 3200-3400 bandında ara sorunsuzunu bulursan al.
Hocam 60hz tv ekrani kullaniyorum bir an önce değiştirmek istiyorum. Sizce başka model mi bakayım?

MSI MAG 256F, Gigabyte G24F-2, Asus TUF VG249Q1R
Bu modellerden birisini alabilirsin hepsi iyi monitör.
Hocam sizce biraz daha bekleyip MSİ veya asus mu alayım yoksa direkt GİGABYTE mi

En azından kafan rahat olur

En azından kafan rahat olur
Amazondan alırsan vade farksız 2 taksit de yapabilirsin

Geri