Neler Yeni

Lenovo G27-30 vs Lenovo G24-20 vs Samsung Odyssey G3 vs Dell S2422HG

Alacak olsanız hangisini seçerdiniz?

• Lenovo G27-30

Oylar: 8 18.6%
  • Lenovo G24-20

Oylar: 24 55.8%
  • Samsung Odyssey G3

Oylar: 1 2.3%
  • Dell S2422HG

Oylar: 10 23.3%

• Oy kullanan toplam üye
    43

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
S2422HG kullanan birisi olarak eğer aşırı fazla curved istiyorsan alınmayacak bir model değil. Renkleri gayet canlı ve hoş. Minimal bir black smearing var. Fastest overdrive ayarıyla hafif bir inverse ghosting başlıyor. 60 HZ sabit oyunlarda sıkıntı yaratıyor. O yüzden G24-20 öneririm.

Bu modele de bakılabilir. Çok iyi modeldir.

Ama G24-20 alacaksanız %90 coilwhine ile karşılacaksınız haberiniz olsun.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Can Soyer
G3 alma akrabam kullanıyor, görüntüsü kötü günlük kullanım yapmayacaksan g3 serisi alma.
İmzamdaki lenovoyu alalı 10 gün kadar oluyor ben memnunum ekrandan, Dell bilmiyorum ondan g27 öneririrm büyük ekran alma taraftarıyım.

İmzanızdaki ekran gerçekten çok iyi fakat benim bütçemin üstünde olduğu için alamayacağım, anketteki 27 inçlik lenovo ise düşük çözünürlüklü olduğu için elendi geriye 24 ekranlı lenovo kaldı

Muti69

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
samet
Bütçeyi biraz daha arttırıp araştırma yaptım ve 4 monitör arasında kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler

Lenovo G27-30 vs Lenovo G24-20 vs Samsung Odyssey G3 vs Dell​

g24-20 yi önerenler hiç kullanmamış kişiler kardeşim , sakın g24 20 yi alma , kullanmış biri olarak hiç önermem , monitör kronik sorunlu , 0.5ms modunda ekran hafif kararıp monitörn arka kasasından cızırtı sesi geliyor , 165hz yapınca da hafif bi cızırtı sesi mevcut , amazondan almıştım ben iade ettim , amazonda satıştan kaldırdı zaten fazla iade gelmiş olmalı

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Kısaca, g24 20 f/p için üretildiği için sorunları olan bir ürün.

Gigabyte G24F-2 mevcut bende kalitesi vs iyi tercih edilir lakin 3900 altına, şuan pahalı bence.

Dell G2722HS kullandım önceki monitörüm. Güzel monitör onun 24 de aynı onuda gördüm mağazada. Kalitesi fln güzel üzmez ki diğer markalara göre iade ve değişim daha kolay anlatmaya gerek yok.

Samsung hiç girmiyorum bana göre fiyasko.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
g24-20 yi önerenler hiç kullanmamış kişiler kardeşim , sakın g24 20 yi alma , kullanmış biri olarak hiç önermem , monitör kronik sorunlu , 0.5ms modunda ekran hafif kararıp monitörn arka kasasından cızırtı sesi geliyor , 165hz yapınca da hafif bi cızırtı sesi mevcut , amazondan almıştım ben iade ettim , amazonda satıştan kaldırdı zaten fazla iade gelmiş olmalı
0.5 MS modunda her monitörün parlaklığı azalıyor. Bazı ASUS Monitörler 45 Nit'e kadar düşüyor. Cızırtı sesi coil-whine o kadar. Çoğu kişi rahatsız olmuyor o sesten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Can Soyer
Kısaca, g24 20 f/p için üretildiği için sorunları olan bir ürün.

Gigabyte G24F-2 mevcut bende kalitesi vs iyi tercih edilir lakin 3900 altına, şuan pahalı bence.

Dell G2722HS kullandım önceki monitörüm. Güzel monitör onun 24 de aynı onuda gördüm mağazada. Kalitesi fln güzel üzmez ki diğer markalara göre iade ve değişim daha kolay anlatmaya gerek yok.

Samsung hiç girmiyorum bana göre fiyasko.

Evet samsung öneren hiç çıkmadı ama Dell her ne kadar iyi olsa da bütçemi aştığı için bakamıyorum maalesef :/ Eğer fiyatını hak ediyorsa lenovoyu alacağım büyük ihtimalle

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Evet samsung öneren hiç çıkmadı ama Dell her ne kadar iyi olsa da bütçemi aştığı için bakamıyorum maalesef :/ Eğer fiyatını hak ediyorsa lenovoyu alacağım büyük ihtimalle
Biraz alternatif önereyim bir incele.

Iiyama bu bütçedeki en iyi görüntü kalitesine sahip monitörlerden birisi. IGZO IPS panele sahip. Ben onu öneririm. Acer monitör G24-20 ile benzer panel ama işçiliği biraz daha iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Can Soyer
Biraz alternatif önereyim bir incele.

Iiyama bu bütçedeki en iyi görüntü kalitesine sahip monitörlerden birisi. IGZO IPS panele sahip. Ben onu öneririm. Acer monitör G24-20 ile benzer panel ama işçiliği biraz daha iyi.

Görüşün için teşekkür ederim çoğunluk IPS öneriyor VA panel'den vazgeçtim bile

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Görüşün için teşekkür ederim çoğunluk IPS öneriyor VA panel'den vazgeçtim bile
Bu bütçedeki VA Panellerin kralı denebilir S2422HG. Ama onun bile problemleri var IPS'e göre. Bence de vazgeçmeniz iyi olmuş.

Ben iiyama monitörü almanızı öneririm.
Şurada detaylı incelemesi var bakmak isterseniz.

Darkone22

80+ Bronze
Hocam benim içime sinen model de o fakat kime sorsam 27 inç al diyor.. ve IPS panel olduğu için sorun yaşayacağımı söylüyorlar, görüşünüz için teşekkür ederim
Ben 24 inç kullanıyordum 27 aldım. Bence bu 1080p 27 inç kötü olayı palavra. Bana daha güzel geliyor. Film izlerken hikayeli oyun oynarken falan

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
G2470HSU-B1 veya HP Omen 25i öneririm ben de. İşin içine ergonomiyi katmazsak ikisi de kendi fiyat bandındaki en iyi 24" modeller.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
S2422HG kullanan birisi olarak eğer aşırı fazla curved istiyorsan alınmayacak bir model değil. Renkleri gayet canlı ve hoş. Minimal bir black smearing var. Fastest overdrive ayarıyla hafif bir inverse ghosting başlıyor.
Black smearing kaçınılmaz, maalesef. Beni VA panelden alıkoyan yegane şey, aşırı tilt oluyorum. Param olsa da G7 alsam. :D

60 HZ sabit oyunlarda sıkıntı yaratıyor. O yüzden G24-20 öneririm.
Burada ne demek istediniz?

Hakikaten güzel bir alternatifmiş bu, G24-20 yerine tercih edilebilir.

Top Bottom