valocugenc
80+
- Reaksiyon skoru
- 47
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Panda panelden kastınız tercih edilmemesi gereken bir tip miYüksek ihtimalle IIyama'da Panda panel kullanıyor bu arada.
Panda panelden kastınız tercih edilmemesi gereken bir tip miYüksek ihtimalle IIyama'da Panda panel kullanıyor bu arada.
AOC'un 24G2U modeline benzer bir panda model kullanıyor diye hatırlıyorum ben. Ama onun sorunsuzuydu.
Bazı panelleri sorunlu oluyor, bu panelinde bir sorun çıktığını görmedim daha.Panda panelden kastınız tercih edilmemesi gereken bir tip mi
Tam bilmiyorum, internette bunu diyen çok gördüm. Şayet öyleyse bir problem yok. 24G2U'nun ilk paneli oldukça iyiydi. Ek olarak İndiyum Galyum Çinko Oksit (IGZO) tabakası da var. Bu da bir artı.Yüksek ihtimalle IIyama'da Panda panel kullanıyor bu arada.
Aynen. 24G2U'da sanki 1-2 problem vardı onun revize versiyonu büyük ihtimalle. Flicker problemiydi diye aklımda kalmış ama tam hatırlamıyorum.Paneli bu muhtemelen, 24G2U'nun ilk paneli de şuydu:![]()
PANDA LC238LF2F Overview
PANDA LC238LF2F datasheet 2 files, 0 stocks, 0 suppliers, price, photos, compatible model. Oxide TFT-LCD, 23.8', 1920×1080, 0 nit, 1100:1 (Typ.), 16.7M color, 165Hz, No B/L, LVDS (4 ch, 8-bit)www.panelook.com
![]()
PANDA LC238LF1F Overview
PANDA LC238LF1F datasheet 2 files, 2000 stocks, 2 suppliers, price, photos, compatible model. Oxide TFT-LCD, 23.8', 1920×1080, 0 nit, 1000:1 (Typ.), 16.7M color, 144Hz, No B/L, LVDS (4 ch, 8-bit)www.panelook.com
Bazı panelleri sorunlu oluyor, bu panelinde bir sorun çıktığını görmedim daha.
24G2U'nun ilk paneli de IGZO transistörü bulunduruyordu fakat bir süre sonra panelde yatay çizgi çıkma sorunu vardı. Iiyama'da bu soruna rastlamadım daha.Tam bilmiyorum, internette bunu diyen çok gördüm. Şayet öyleyse bir problem yok. 24G2U'nun ilk paneli oldukça iyiydi. Ek olarak İndiyum Galyum Çinko Oksit (IGZO) tabakası da var. Bu da bir artı.
Evet, biliyorum. Karşılaştırma babında değil, belirtme amaçlı söyledim. Her monitörde yok zira.24G2U'nun ilk paneli de IGZO transistörü bulunduruyordu fakat bir süre sonra panelde yatay çizgi çıkma sorunu vardı. Iiyama'da bu soruna rastlamadım daha.
bende indirim zamanında almıştım abdullah abi önerisi ile instagramdan. Sağlık olsun hocam.İmzanızdaki ekran gerçekten çok iyi fakat benim bütçemin üstünde olduğu için alamayacağım, anketteki 27 inçlik lenovo ise düşük çözünürlüklü olduğu için elendi geriye 24 ekranlı lenovo kaldı
Gerçekten çok şanslısınız uygun fiyata aldığınız için. IPS ekran konusunda bir soruna rastladınız mı?bende indirim zamanında almıştım abdullah abi önerisi ile instagramdan. Sağlık olsun hocam.
Yok bir sorun oluşmadı sadece hız aşırtma konusunda 180 e çekince limit 30 dk sonra kendisi 165 e düşürüyor.Gerçekten çok şanslısınız uygun fiyata aldığınız için. IPS ekran konusunda bir soruna rastladınız mı?
emin ol rahatsız edicek kadar çıkıyor , cw okdr demek kolaydır uzaktan , gece pc başında iken ses dayanılmaz oluyor0.5 MS modunda her monitörün parlaklığı azalıyor. Bazı ASUS Monitörler 45 Nit'e kadar düşüyor. Cızırtı sesi coil-whine o kadar. Çoğu kişi rahatsız olmuyor o sesten.
Ben hiç kulaklığı çıkarmadığım için ekran kartımdan gelen coilwhine sesini hiç duymuyorum. Hoparlör falan kullanan varsa onun için rahatsız edici olabilir belki. Kullanan 3-4 arkadaşım var ben söylemeden coilwhine olduğunu bile bilmiyorlardı.emin ol rahatsız edicek kadar çıkıyor , cw okdr demek kolaydır uzaktan , gece pc başında iken ses dayanılmaz oluyor
Ben hiç kulaklığı çıkarmadığım için ekran kartımdan gelen coilwhine sesini hiç duymuyorum. Hoparlör falan kullanan varsa onun için rahatsız edici olabilir belki. Kullanan 3-4 arkadaşım var ben söylemeden coilwhine olduğunu bile bilmiyorlardı.
ekran kartında gelen sesi demedimki zaten , monitörden cızırtı geliyorBen hiç kulaklığı çıkarmadığım için ekran kartımdan gelen coilwhine sesini hiç duymuyorum. Hoparlör falan kullanan varsa onun için rahatsız edici olabilir belki. Kullanan 3-4 arkadaşım var ben söylemeden coilwhine olduğunu bile bilmiyorlardı.