Neler Yeni

Lenovo G27-30 vs Lenovo G24-20 vs Samsung Odyssey G3 vs Dell S2422HG

Alacak olsanız hangisini seçerdiniz?

• Lenovo G27-30

Oylar: 8 18.6%
  • Lenovo G24-20

Oylar: 24 55.8%
  • Samsung Odyssey G3

Oylar: 1 2.3%
  • Dell S2422HG

Oylar: 10 23.3%

• Oy kullanan toplam üye
    43

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
ekran kartında gelen sesi demedimki zaten , monitörden cızırtı geliyor

Biliyorum. Benim ekran kartımda da ses var diyorum. 3-4 arkadaşım g24-20 kullanıyor onların haberi bile yoktu rahatsız eden bir şey değil diyorum. Tabi takıntılısına rahatsız eder mi eder onlar takmadı kafaya bal gibi kullanmaya devam ediyorlar.

Muti69

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
samet
Biliyorum. Benim ekran kartımda da ses var diyorum. 3-4 arkadaşım g24-20 kullanıyor onların haberi bile yoktu rahatsız eden bir şey değil diyorum. Tabi takıntılısına rahatsız eder mi eder onlar takmadı kafaya bal gibi kullanmaya devam ediyorlar.
takıntılısına rahatsız ediyor , normal internette dolaşırken cızırtı sesi rahatlıkla duyuluyordu 0.5ms modunda . 1ms 16hz de de ses gelıyordu ama o cok rahatsız etmıyordu ınternette dolasırken , bırde benım monitör sürekli 50hz de baslatıyotdu kendını , uygulamasına gırıp 165hz e cekıyordum sureklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

onun yerıne 1ms 165hz ıps asus aldım hoparlörüde var hem , renklerı daha güzel geldi bana asusun

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Can Soyer
takıntılısına rahatsız ediyor , normal internette dolaşırken cızırtı sesi rahatlıkla duyuluyordu 0.5ms modunda . 1ms 16hz de de ses gelıyordu ama o cok rahatsız etmıyordu ınternette dolasırken , bırde benım monitör sürekli 50hz de baslatıyotdu kendını , uygulamasına gırıp 165hz e cekıyordum sureklı

onun yerıne 1ms 165hz ıps asus aldım hoparlörüde var hem , renklerı daha güzel geldi bana asusun

Hocam 144 olarak kullansak bir ses gelmez o zaman doğru mu yani ses sadece 165 de mi geliyor

Muti69

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
samet
Hocam 144 olarak kullansak bir ses gelmez o zaman doğru mu yani ses sadece 165 de mi geliyor
hocam nıye sıfır aldıgın bır monıtorun kronık bır sorunu olsun kı , asus al kafan rahat etsın hoparlörüde var hem , hemen hemen aynı fiyat ıkısı zaten

Hoksi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hoksi Bey
GIGABYTE 23.8" G24F-2 bu da fena durmuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Can Soyer
hocam nıye sıfır aldıgın bır monıtorun kronık bır sorunu olsun kı , asus al kafan rahat etsın hoparlörüde var hem , hemen hemen aynı fiyat ıkısı zaten

Asus'a soğudum o yüzden asus modellerine bakmıyorum, hoparlörü var diye tercih yapacak olsam Lenovo G27-30'u seçerdim fakat 27 inç hem büyük gelecek hem de G24-20'yi daha iyi buldum

GIGABYTE 23.8" G24F-2 bu da fena durmuyor

Öneriniz için çok teşekkür ederim fakat bütçemi aşıyor :/

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Asus'a soğudum o yüzden asus modellerine bakmıyorum, hoparlörü var diye tercih yapacak olsam Lenovo G27-30'u seçerdim fakat 27 inç hem büyük gelecek hem de G24-20'yi daha iyi buldum
Arkadaşın önerdiği Asus modeli zannımca bu:

RTINGS'de detaylı incelemesi var:

Tepkime süresi harika:
1680257671733.png

G24-20 yerine tercih edilebilir, soğumanıza gerek yok. Genel performansı oldukça iyi, dahili hoparlör artısı da var. Iiyama'ya da bakabilirsiniz, onun renkleri ve gamut kapsamı Asus'un bu modelinden daha iyi. Onda da dahili hoparlör var. Tepkime süresi ise bir tık daha kötü fakat fark edilmez. G24-20 yerine alternatifler varken hafif cızırtı sorunu olduğunu bile bile almanız abes kaçar. Yine de sizin kararınız.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Arkadaşın önerdiği Asus modeli zannımca bu:

RTINGS'de detaylı incelemesi var:

Tepkime süresi harika:
Alıntıyı görüntüle

G24-20 yerine tercih edilebilir, soğumanıza gerek yok. Genel performansı oldukça iyi, dahili hoparlör artısı da var. Iiyama'ya da bakabilirsiniz, onun renkleri ve gamut kapsamı Asus'un bu modelinden daha iyi. Onda da dahili hoparlör var. Tepkime süresi ise bir tık daha kötü fakat fark edilmez. G24-20 yerine alternatifler varken hafif cızırtı sorunu olduğunu bile bile almanız abes kaçar. Yine de sizin kararınız.
Asus'un hoparlörü iyi değil idarelik bir şey çok bir performans beklenmesin onu da söyleyeyim ekstradan.

Ayrıca sarıları kötü gösterme sorunu var, onunda çözümü internette var arkadaş alacaksa şimdiden onu da söyleyeyim.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Asus'un hoparlörü iyi değil idarelik bir şey çok bir performans beklenmesin onu da söyleyeyim ekstradan.
Bende VP249QGR var, hoparlörü gayet yeterli. Ultra bir şey beklemiyoruz ki.

Ayrıca sarıları kötü gösterme sorunu var, onunda çözümü internette var arkadaş alacaksa şimdiden onu da söyleyeyim.
RTINGS bunun aşırı rahatsız edecek bir şey olduğunu belirtmemiş. ICC profili bu sorunu minimuma indirger zannımca. 10 üzerinden 9.3 oldukça başarılı. Fakat başka bir sorundan böyle oluyorsa almasını beklemeden şimdiden söyle derim. Konuyu gören başkaları da faydalanır.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
RTINGS bunun aşırı rahatsız edecek bir şey olduğunu belirtmemiş. ICC profili bu sorunu minimuma indirger zannımca. 10 üzerinden 9.3 oldukça başarılı. Fakat başka bir sorundan böyle oluyorsa almasını beklemeden şimdiden söyle derim. Konuyu gören başkaları da faydalanır.
1680258486479.png

DeltaE değerlerine bakarsan sarı/koyu sarı ve yeşillerde birazcık problemi var monitörün. Kalibrasyon sonrası bile sırıtoyr.
1680258581836.png

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
DeltaE değerlerine bakarsan sarı/koyu sarı ve yeşillerde birazcık problemi var monitörün. Kalibrasyon sonrası bile sırıtoyr.
Evet, gözümden kaçmış. Düzelttim. Fakat pek çok kişi anlamaz bile. RTINGS zirve tutarlılığa oynuyor. En ufak bir sapmayı belirtmeleri gerekir. Iiyama'da 24G2U paneli olduğunu baz alırsak renk doğruluğu çok daha iyi:
1680258774958.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Can Soyer
Görüşünüz için teşekkür ederim olay şuna bağlandı sanırım

Sadece oyun değil grafik tasarım için de kullanacağım o yüzden renkler önemli hocam

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
VP249QGR'yi ben kullanıyorum, memnunum. Fakat benim hoparlöründen bahsetmem dışında konuda hiç geçmedi ki bu. :D

Sadece oyun değil grafik tasarım için de kullanacağım o yüzden renkler önemli hocam
Iiyama en mantıklı tercih olur kanısındayım. Renk doğruluğu daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,013
Üyeler
166,867
Son üye
wulfgaard
Top Bottom