Grande Terim
80+ Silver
8K UHD yazıyor yanlışmıBedava değil mi 32 inç 2k ve 144hz
Yanlış, VA panelciler gelmeden8K UHD yazıyor yanlışmı
Yanlış, VA panelciler gelmeden
Yanlış 2k monitör ama fiyat çpk iyi bence8K UHD yazıyor yanlışmı
Ben de tam bunu atıcaktım ikisi arasında ne fark varfiyat bana normal geldiSamsung Odyssey G5 32" Qhd 2k 1ms 144hz Freesync Hdr10 1000r Kavisli Va Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung Odyssey G5 32" Qhd 2k 1ms 144hz Freesync Hdr10 1000r Kavisli Va Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Monster monitörler kötü diye biliyorum birde benim attığım monitör senin atıtğın samsung monitörden bazı özellikleri daha iyi diye biliyorumfiyat bana normal geldiSamsung Odyssey G5 32" Qhd 2k 1ms 144hz Freesync Hdr10 1000r Kavisli Va Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung Odyssey G5 32" Qhd 2k 1ms 144hz Freesync Hdr10 1000r Kavisli Va Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
dostum monster almada ne alıyosan al benden sana tavsiye hayatımda gördüğüm en kötü teknik servisine sahip 2 defa ürün aldım ikisinde de thhye başvurarak paramı geri alabildim şuan 3. için uğraşıyorum hatta bidaha kesinlikle bulaşmam ne laptop ne monitör ne klavye ne mouse ne kulaklık hiçbişi alınmaz bu markadanfiyat bana normal geldiSamsung Odyssey G5 32" Qhd 2k 1ms 144hz Freesync Hdr10 1000r Kavisli Va Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
parlaklık kontrast ayar farkları varBen de tam bunu atıcaktım ikisi arasında ne fark var
monster de çok fazla ghosting olduğu söyleniliyorMonster monitörler kötü diye biliyorum birde benim attığım monitör senin atıtğın samsung monitörden bazı özellikleri daha iyi diye biliyorum
bro almıyorum sadece o özelliklere benzer bu monitörler de var göstermek istedim. tabi ki monster monitör alınmazdostum monster almada ne alıyosan al benden sana tavsiye hayatımda gördüğüm en kötü teknik servisine sahip 2 defa ürün aldım ikisinde de thhye başvurarak paramı geri alabildim şuan 3. için uğraşıyorum hatta bidaha kesinlikle bulaşmam ne laptop ne monitör ne klavye ne mouse ne kulaklık hiçbişi alınmaz bu markadan