Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 20
Dahası
Denemekten zarar gelmez gibi.
Denemekten zarar gelmez gibi.
zarar gelir eğer olmassa 2lira içerde kalırımDenemekten zarar gelmez gibi.
kanka heryerde farklı yazıyor temsilic farklı diyor sistem farklı diyor laptopa bir program indirip öğrenmemin yolu yok mu ?Kendi sitesindeki klavuzlardan en doğru bilgiyi alabilirsiniz.
Az önce araştırma yaparken bir arkadaş 32 GB yapmış ve sorunsuz çalışmış. Büyük ihtimalle çalışır.zarar gelir eğer olmassa 2lira içerde kalırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka heryerde farklı yazıyor temsilic farklı diyor sistem farklı diyor laptopa bir program indirip öğrenmemin yolu yok mu ?
olabilir ama daha detaylı yardımcı olabilecek biri var mı ki acaba ?Az önce araştırma yaparken bir arkadaş 32 GB yapmış ve sorunsuz çalışmış. Büyük ihtimalle çalışır.
Forumda varsa bu laptobu kullanıp RAM yükseltmesi yapan kesin söyler o.olabilir ama daha detaylı yardımcı olabilecek biri var mı ki acaba ?
kanka 2 sol var 8*2 kullanıyorum zaten bunda problem yok ama destekleyip destkelmemesi adına farklı farklı söylemler varDostum lenovo arka kapak sökümünde garanti dışı kalmıyor açıp bak istersen 2 slot varsa 32 gb kadar destekliyor ayni cihaz bende de var
Sitesinde de söylüyor zaten
sendeki işlemci ryzen 7 5800h bi fark eder mi? bilemem ama bende ryzen 5 5600h varDostum lenovo arka kapak sökümünde garanti dışı kalmıyor açıp bak istersen 2 slot varsa 32 gb kadar destekliyor ayni cihaz bende de var
Sitesinde de söylüyor zaten
kanka nerden indiricem ?AIDA64 programı indirip kurun orada mainboard kısmında yazar maksimum kaç GB desteklediği
kanka nerden indiricem ?
Kanka gezginlerden başka bir yer var mı gezginleri kullanmıyorum virüs yedim ordanAIDA64 Extreme Edition (Everest Ultimate)
AIDA64 Extreme Edition (Everest Ultimate) 6.33 indir - AIDA64, bilgisayarınızın sistemi hakkında bilgi toplayabileceginiz, sistem testleri yapabileceğiniz, donanımsal ve yazılım olarak bilgisayarınız hakkında detaylı bilgi veren güzel bir program. Ayrıca bu bilgileri rapor halinde HTM...www.gezginler.net